Snowmea | LongHand
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 25
- Minecraft
- Snowmea
Discord:
Snowmea / {SC} / Plugin#2565
Merhabalar...
Ben Snowmea. yani / LHNW
Bu Gün hem kendim hakkında, hemde yapacağım plugin paketleri hakkında konuşacağım.
İlk öncelikle Azerbaycanlı olduğum için türçem bozuk olabilir.Kusura bakmayınız.
Yaşım 16.2 yıldır plugin işiyle uğraşıyorum.
Birçok müşterim oldu.Ve hepsi memnun kaldı.
Şimdi bu işleri bırakacağım için.Yeni bir karar aldım.
Bildiğiniz gibi türkiyenin en büyük sunucularından biri CRAFTRİSE.
Ve aktif kitlesi çok fazla,ve bildiğiniz gibi plugin paketleride şahane. NOT:Hile koruması dışında.
Neyse konuma geçiyim.
Sizlere ücretsiz bir şekilde 0-dan plugin paketi yapacağım tamamen türkçe olucak bu arada merak etmeyin.
Hile korumaları falan dahil.
Şuan CraftRisenin Lobisinin aynısı yapıyorum.
Bide CraftRisenin SkyWars-ının aynısı yapıyorum . NOT:SANDIK AYARLANMIŞ BİR ŞEKİLDE ATACAĞIM. NOT:AYNI CRAFTRİSENİN SANDIKLARI.
Bitince sizlere haber vereceğim takipte kalın.Bu arada Pluginer arkadaşlarımızdan özür diliyorum.Eğer satışlarını sarsarsam kusura bakmasınlar.Çok tepki gelirse eğer bu konuyu kapatıp.Çalışmalarımı Ücretli bir şekilde plugin paketlerimi satışa çıkaracağım görüşürüz..
Ben Snowmea. yani / LHNW
Bu Gün hem kendim hakkında, hemde yapacağım plugin paketleri hakkında konuşacağım.
İlk öncelikle Azerbaycanlı olduğum için türçem bozuk olabilir.Kusura bakmayınız.
Yaşım 16.2 yıldır plugin işiyle uğraşıyorum.
Birçok müşterim oldu.Ve hepsi memnun kaldı.
Şimdi bu işleri bırakacağım için.Yeni bir karar aldım.
Bildiğiniz gibi türkiyenin en büyük sunucularından biri CRAFTRİSE.
Ve aktif kitlesi çok fazla,ve bildiğiniz gibi plugin paketleride şahane. NOT:Hile koruması dışında.
Neyse konuma geçiyim.
Sizlere ücretsiz bir şekilde 0-dan plugin paketi yapacağım tamamen türkçe olucak bu arada merak etmeyin.
Hile korumaları falan dahil.
Şuan CraftRisenin Lobisinin aynısı yapıyorum.
Bide CraftRisenin SkyWars-ının aynısı yapıyorum . NOT:SANDIK AYARLANMIŞ BİR ŞEKİLDE ATACAĞIM. NOT:AYNI CRAFTRİSENİN SANDIKLARI.
Bitince sizlere haber vereceğim takipte kalın.Bu arada Pluginer arkadaşlarımızdan özür diliyorum.Eğer satışlarını sarsarsam kusura bakmasınlar.Çok tepki gelirse eğer bu konuyu kapatıp.Çalışmalarımı Ücretli bir şekilde plugin paketlerimi satışa çıkaracağım görüşürüz..