LHNW | Çalışmalarım Başlamıştır. | Tanışma.

Snowmea | LongHand

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
25
Minecraft
Snowmea

Discord:

Snowmea / {SC} / Plugin#2565

Merhabalar...
Ben Snowmea. yani / LHNW
Bu Gün hem kendim hakkında, hemde yapacağım plugin paketleri hakkında konuşacağım.
İlk öncelikle Azerbaycanlı olduğum için türçem bozuk olabilir.Kusura bakmayınız.
Yaşım 16.2 yıldır plugin işiyle uğraşıyorum.
Birçok müşterim oldu.Ve hepsi memnun kaldı.
Şimdi bu işleri bırakacağım için.Yeni bir karar aldım.
Bildiğiniz gibi türkiyenin en büyük sunucularından biri CRAFTRİSE.
Ve aktif kitlesi çok fazla,ve bildiğiniz gibi plugin paketleride şahane. NOT:Hile koruması dışında.
Neyse konuma geçiyim.
Sizlere ücretsiz bir şekilde 0-dan plugin paketi yapacağım tamamen türkçe olucak bu arada merak etmeyin.
Hile korumaları falan dahil.
Şuan CraftRisenin Lobisinin aynısı yapıyorum.
Bide CraftRisenin SkyWars-ının aynısı yapıyorum . NOT:SANDIK AYARLANMIŞ BİR ŞEKİLDE ATACAĞIM. NOT:AYNI CRAFTRİSENİN SANDIKLARI.
Bitince sizlere haber vereceğim takipte kalın.
Bu arada Pluginer arkadaşlarımızdan özür diliyorum.Eğer satışlarını sarsarsam kusura bakmasınlar.Çok tepki gelirse eğer bu konuyu kapatıp.Çalışmalarımı Ücretli bir şekilde plugin paketlerimi satışa çıkaracağım görüşürüz..

Özenmen kötü bir şey. Hoş geldin. Kendine öz şeyler yap, özenme, onlar senden özensin. Ayrıca satış yapmak için ONAYLI SATICI gerekiyor.

Neden , özgün içerik değil de aynısı?

Tanıştığımıza memnum oldum, konunuzda siyah renk bence kullanmayın çünkü Gece Temasında gözükmüyor. Sizlerden başarılırılı bir paket bekliyorum hadi bakalım ne bizi karşılayacak.

Özgüveniniz tavan durumda, hayran kaldım. :D

Özenmen kötü bir şey. Hoş geldin. Kendine öz şeyler yap, özenme, onlar senden özensin. Ayrıca satış yapmak için ONAYLI SATICI gerekiyor.
Özenmiyorum.Sadece özenmek isteyenlere yardımcı olmayı düşünüyorum.Ama yinede yorumun için teşekkür ederim.:D

Bir kişi çıkar bir şeye benzetmeye çalışır hemen tepki içerikli bir yorum yazalım.
Birisi çıkar kendisine özgü bunada tepki içerikli bir yorum yazalım.

Yapabiliyorsanız sizlerde paylaşırsanız marifetinizi görmüş olacağız bir kişiye bu kadar yüklenmenin amacı yok. Tamam kabul etmezsin fakat bu işe saygı duymalısın. Şimdi bunu yazsamda bizi takan olmaz en fazla 10 dakika sonra aynı kişiliğe geri dönülür gibi geliyor. En azından denemekten zarar gelmez diyorum ve bitiriyorum. ( Okuduysanız teşekkürler ve iyi forumlar dilerim. )

Neden , özgün içerik değil de aynısı?
Merak etmeyiniz uzun zamandır belkide 132 tane müşterim oldu ve hepsi için farklı plugin paketleri hazırladım, bazıları pluginler hariç .neyse özgün içerik üretirim ama istemiyorum,Nedenmi ? çünkü sıkıldım.Bide bu plugin paketini kendim için yapmıyorum.
Yaptıktan sonra foruma atacağım isteyen kullanır artık.
Ama yinede yorumun için teşekkürler.

Dürüstlüğünüzü sevindim. Ancak özgün içerik daha iyi olabilir.

En sevmediğim olay. Başkalarının satışına taş koyarsam belki de ücretli satarım. Bu ne demek acaba. Güzel bir bahane mi? Onlarca plugin paketi paylaşıldı. Onların altyapısı ile güzel ve özgün sunucular gördüm bu eğer bazılarının satışına taş koymuş ise iyi olmuş [emoji106]

Taklitler, aslını yüceltir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl