Çözüldü Level Sistemi Obsi kazmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArslanCraft

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
Birkan_Arslan
Merhaba Acaba söyle bi skripti olabilirmi yada bunun bi eklentisi varmı

Obsidian kazarak level atlıcaklar belirli bir blok kırarak level atlıcak /level yazınca ne kadar level olmuş yada ne kadar sonra levelin atlıcagı yazıcak birde ödülü olucak kutu alıcak açıcak coin çıkıcak anlatabildiysem ne mutlu bana :D

Kutu coin meselesine kadar baya kolay
kutu coin işi içinde crazycrates kullanırsın biter yatıyor olmasaydım yazabilirdim ama eminim birazdan yazacak biri gelir

Kutu coin meselesine kadar baya kolay
kutu coin işi içinde crazycrates kullanırsın biter yatıyor olmasaydım yazabilirdim ama eminim birazdan yazacak biri gelir
Kutu demek istedigim Skript olarak bi chest vericek ondan coin çıkıcak yapabilen varsa yaparsa mutlu olurum

Merhaba Acaba söyle bi skripti olabilirmi yada bunun bi eklentisi varmı

Obsidian kazarak level atlıcaklar belirli bir blok kırarak level atlıcak /level yazınca ne kadar level olmuş yada ne kadar sonra levelin atlıcagı yazıcak birde ödülü olucak kutu alıcak açıcak coin çıkıcak anlatabildiysem ne mutlu bana :D

Burdan Yazar Atardım İstersen Daha Detaylı İsteğine Göre Yazalım Zaten Basit Bir Şey Elimede Yapışmazya Discord Üzerinden İletişime Geçin
Discord : ❃ | Can "Aluze" Yalçın#1881 (SK İLe Kasada Yaparım Oda Basit Chance Eventi Sadece : D )

Burdan Yazar Atardım İstersen Daha Detaylı İsteğine Göre Yazalım Zaten Basit Bir Şey Elimede Yapışmazya Discord Üzerinden İletişime Geçin
Discord : ❃ | Can "Aluze" Yalçın#1881 (SK İLe Kasada Yaparım Oda Basit Chance Eventi Sadece : D )
İstek Attım

Başka birisi yapacak varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl