YusufYaman
Discord Uzmanı
- Elmaslar
- 197
- Minecraft
- YusufYaman
Discord:
YusufYaman#0001
YusufYaman#0001
BloodyX#4069
Ozaman O Sunucuya Git Sunucumda Oyuncular Arasında Eleştirilirmesi Hoş Olmuyor. Kendimi Haklı Çıkarmıyorum Bu Arada Oyuncularla %100 İletişimimimiz Var İlk Açıldıgı Zaman Olmamış Olabilir Ama Şuanda İletişimimiz Var. Konuyu Uzatmayalım Lütfen.
Lütfen sorunlarınızı özel de hallediniz aksi taktirde spam dan uyarı vereceğim.Yetkini Kurucu yapabilirsin o zaman ve ben senin dediğin o B*k kelimesini kullanmadım. Kendini haklı çıkarmak için yalan söylemene gerek yok. Oyuncularla şuana kadar neredeyse iletişimim bile olmadı. Siz sorunlarınızı düzeltemezsiniz çünkü yanlışsınız... Ayrıca ban umrumda değil. Sizden kat, kat sunucular var, size mi kaldım?
Sorunumuz halloldu zaten. Uyarı vermenize gerek yoktur...Lütfen sorunlarınızı özel de hallediniz aksi taktirde spam dan uyarı vereceğim.
Eklendi.Çakma lobi yeni eklenmiş buildi bakım aşamasında
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alımlar Yapılacak. Sunucu HUB Oldu Faction - Skyblock ONLİNE![DOUBLEPOST=1484068386][/DOUBLEPOST]Sunucu Şuan Aktifmi
[DOUBLEPOST=1484063842,1484063641][/DOUBLEPOST]:nargile:
2 Kurucu
1 Admin
1 Pluginer
1 Site Yöneticisi
1 Rehber
Bari Kurucuda 1 Olsaydı
:):):)
Alım Yapın
Alımlar Yapılacak. Sunucu HUB Oldu Faction - Skyblock ONLİNE![DOUBLEPOST=1484251851][/DOUBLEPOST]SUNUCUYA SKYBLOCK EKLENMİŞTİR HUB OLMUŞTUR!Sunucu Şuan Aktifmi
[DOUBLEPOST=1484063842,1484063641][/DOUBLEPOST]:nargile:
2 Kurucu
1 Admin
1 Pluginer
1 Site Yöneticisi
1 Rehber
Bari Kurucuda 1 Olsaydı
:):):)
Alım Yapın
Haklısın Ama Pek Zamanımız Olmuyor Dediğiniz gibi Birde Build Takımı Bulmak Bir Hayli Zor bu zamanlarda biliyorsunuzdur umarım :)Selam Dostum,
Faction ve skyblock geliştirilebilir. Hub olduğunuz için fazla zamanınız yoktur anlıyorum. :) İyi bir build takımı bulup daha iyi bir class sunucu yapabilirsiniz. :) iyi günler.
Puanım; 10/6
Haklısın Ama Pek Zamanımız Olmuyor Dediğiniz gibi Birde Build Takımı Bulmak Bir Hayli Zor bu zamanlarda biliyorsunuzdur umarım :)
Tamamdır İstek attım :)Builde yardımcı olabilirm
Skype ; profilde yazıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!