LeasTNetwork Skyblock - Faction 1.8.+ Gir Ve Katıl!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mami25789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çakma lobi yeni eklenmiş buildi bakım aşamasında

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çakma Lobi'yi konuya ekleseniz iyi olurdu hani .__.

Ozaman O Sunucuya Git Sunucumda Oyuncular Arasında Eleştirilirmesi Hoş Olmuyor. Kendimi Haklı Çıkarmıyorum Bu Arada Oyuncularla %100 İletişimimimiz Var İlk Açıldıgı Zaman Olmamış Olabilir Ama Şuanda İletişimimiz Var. Konuyu Uzatmayalım Lütfen.
Yetkini Kurucu yapabilirsin o zaman ve ben senin dediğin o B*k kelimesini kullanmadım. Kendini haklı çıkarmak için yalan söylemene gerek yok. Oyuncularla şuana kadar neredeyse iletişimim bile olmadı. Siz sorunlarınızı düzeltemezsiniz çünkü yanlışsınız... Ayrıca ban umrumda değil. Sizden kat, kat sunucular var, size mi kaldım?
Lütfen sorunlarınızı özel de hallediniz aksi taktirde spam dan uyarı vereceğim.

Oyuncuların İsteklerine Göre Claim Eklenmiş Teşekkürler :)

Sunucu Şuan Aktifmi
[DOUBLEPOST=1484063842,1484063641][/DOUBLEPOST]:nargile:
2 Kurucu
1 Admin
1 Pluginer
1 Site Yöneticisi
1 Rehber
Bari Kurucuda 1 Olsaydı
:):):)
Alım Yapın

Sunucu Şuan Aktifmi
2 Kurucu
1 Admin
1 Pluginer
1 Site Yöneticisi
1 Rehber
Bari Kurucuda 1 Olsaydı
Alım Yapın
Alımlar Yapılacak. Sunucu HUB Oldu Faction - Skyblock ONLİNE![DOUBLEPOST=1484068386][/DOUBLEPOST]
Sunucu Şuan Aktifmi
2 Kurucu
1 Admin
1 Pluginer
1 Site Yöneticisi
1 Rehber
Bari Kurucuda 1 Olsaydı
Alım Yapın
Alımlar Yapılacak. Sunucu HUB Oldu Faction - Skyblock ONLİNE![DOUBLEPOST=1484251851][/DOUBLEPOST]SUNUCUYA SKYBLOCK EKLENMİŞTİR HUB OLMUŞTUR!

Selam Dostum,

Faction ve skyblock geliştirilebilir. Hub olduğunuz için fazla zamanınız yoktur anlıyorum. :) İyi bir build takımı bulup daha iyi bir class sunucu yapabilirsiniz. :) iyi günler.

Puanım; 10/6

Selam Dostum,

Faction ve skyblock geliştirilebilir. Hub olduğunuz için fazla zamanınız yoktur anlıyorum. :) İyi bir build takımı bulup daha iyi bir class sunucu yapabilirsiniz. :) iyi günler.

Puanım; 10/6
Haklısın Ama Pek Zamanımız Olmuyor Dediğiniz gibi Birde Build Takımı Bulmak Bir Hayli Zor bu zamanlarda biliyorsunuzdur umarım :)

Haklısın Ama Pek Zamanımız Olmuyor Dediğiniz gibi Birde Build Takımı Bulmak Bir Hayli Zor bu zamanlarda biliyorsunuzdur umarım :)
Builde yardımcı olabilirm
Skype ; profilde yazıyor

Serveriniz iyi basılar diliyorum iyi forumlar...

Teşekkürler Bu Yorum Bize Moral Oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl