Rehber Leak Plugin Nedir? Neden Zararlıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vermem dostum ayrıca öyle birşey demedim. Sunucu açıp gidip her plugini crack olarak indiren ve benimde tanıdığım kişilerden bahsettim burada. İsteyen kendisi kodlar, isteyen bedava alternatiflere yönelir, isteyende satın alır.
ben sizin "plugine 2k veremiycek" sözünüze takıldım yani sonuçta web script, vds vs. gibi şeylerde alması lazım bahsettiğim durum yeni açılan veya açılacak suncular için geçerli yani büyük bir sunucunun leak eklenti kullanmak gibi bir hata yapçağını sanmıyorum sadece ülkenin olmayan ekonomisi yüzünden daha pahalıya aldığımızdan bahsettim

Çok yararlı bir konu olmuş sunucu açacak herkes umarım bu konu üstünde biraz daha fazla durur.

ben sizin "plugine 2k veremiycek" sözünüze takıldım yani sonuçta web script, vds vs. gibi şeylerde alması lazım bahsettiğim durum yeni açılan veya açılacak suncular için geçerli yani büyük bir sunucunun leak eklenti kullanmak gibi bir hata yapçağını sanmıyorum sadece ülkenin olmayan ekonomisi yüzünden daha pahalıya aldığımızdan bahsettim
Bizim de kaderimiz bu dostum napalım...

Başarılı bir tanıtım olmuş. Elinize sağlık.

Saygılarımla,
İyi Forumlar.

Ülkemizin ekonomisi maalesef insanları leak plugin kullanmaya itiyor. Bu konuda özellikle yeni arkadaşlarımızı bilinçlendirmeniz çok güzel olmuş. Ekonomimizin daha iyi olduğu günleri görmek dileğiyle!

Ülkemizin ekonomisi maalesef insanları leak plugin kullanmaya itiyor. Bu konuda özellikle yeni arkadaşlarımızı bilinçlendirmeniz çok güzel olmuş. Ekonomimizin daha iyi olduğu günleri görmek dileğiyle!
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet ne yazıkki batıda 20 birime alınan pluginleri burada 900-1000 birime almak insanın canını sıkıyor. Bu güzel dileğiniz umarım en kısa zamanda gerçekleşir :heart:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl