Leak Forumu Hacklendi - 400 Bin Kişinin Bilgileri Sızdırıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nikto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.001
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nikto

.
Elmaslar
1.086
Başlıktanda belirttiğim gibi en büyük leak forumlarından biri hacklendi.Sitenin neredeyse tüm veritabanı ve scripti çekilmiş olup 400 bin küsür kişinin email şifre ve ip bilgilerinin internete yayıldığı söyleniyor.Eğer sitede üyeliğiniz varsa ve email adresiniz ile şifreniz aynı ise hiç vakit kaybetmeden şifrenizi değiştiriniz. Ek olarak SpigotMC ipsi tespit edilen tüm hesapların yasaklanacağını belirtti.Ee ne oldu sonuçta,Hak yiyenler Hack yedi.

Başlıktanda belirttiğim gibi en büyük leak forumlarından biri hacklendi.Sitenin neredeyse tüm veritabanı ve scripti çekilmiş olup 400 bin küsür kişinin email şifre ve ip bilgilerinin internete yayıldığı söyleniyor.Eğer sitede üyeliğiniz varsa ve email adresiniz ile şifreniz aynı ise hiç vakit kaybetmeden şifrenizi değiştiriniz. Ek olarak SpigotMC ipsi tespit edilen tüm hesapların yasaklanacağını belirtti.Ee ne oldu sonuçta,Hak yiyenler Hack yedi.
Sil sil sil :D Kötü olmuş ama cidden hak yiyen hack yemiş.

Cidden kötü bir olay yaşanmış. 400 bin kişi umarım bu olayın farkındadır.

Dostum bahsettiğin şey 24 haziranda yaşanan bir olay ve bunun spigotla bağlantısını pek göremedim. En yakın tarihli cracking forumuna saldırı aşağıdaki haber. Böyle bir söylentiyi dolaştırıyorsun madem neden kaynak vermiyorsun. Eğer ben yanlış hatırlıyorsam ben de bilgilenmiş olurum. Kaynak bekliyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dostum bahsettiğin şey 24 haziranda yaşanan bir olay ve bunun spigotla bağlantısını pek göremedim. En yakın tarihli cracking forumuna saldırı aşağıdaki haber. Böyle bir söylentiyi dolaştırıyorsun madem neden kaynak vermiyorsun. Eğer ben yanlış hatırlıyorsam ben de bilgilenmiş olurum. Kaynak bekliyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bahsettiğim haberin bunla alakası yok.Bugün öğlene doğru SpigotMC ekibinden 2 kişi foruma saldırı yapıp bilgileri ele geçirdi.SpigotMC ise İp adresleri çakışan tüm üyeleri banlayacağını duyurdu.

Not:Şuan internette bu dosyaları bulmaya çalışmamanızı tavsiye ediyorum.Neredeyse hepsi virüslü.Dosyalar şuanlık sadece SpigotMC ekibinde bulunuyor.

Bahsettiğim haberin bunla alakası yok.Bugün öğlene doğru SpigotMC ekibinden 2 kişi foruma saldırı yapıp bilgileri ele geçirdi.SpigotMC ise İp adresleri çakışan tüm üyeleri banlayacağını duyurdu.

Not:Şuan internette bu dosyaları bulmaya çalışmamanızı tavsiye ediyorum.Neredeyse hepsi virüslü.Dosyalar şuanlık sadece SpigotMC ekibinde bulunuyor.
İşte bende diyorum ki bunu nereden nasıl öğrendin. Hani bir kaynak göster ki bizde bilelim. İstihbaratta çalışmıyorsun ya kardeşim.

Ücretsiz ve güvenilmez leak forumu kullanan üyeler için üzücü

kaynak vs yok tamamen söylenti

O kadar dedik leak kullanmayın gidin yerinden alın diye :)

Olay leak tabanlı bir forum sitesine özel değil herhangi bir forum sitesine de yapılabilirdi ek olarak saldırının anlamı şu şekilde açıklanıyor "lisanslı eklentilerin leak sürümlerini gören lisans sahibi üyeler yasadışı yollarla saldırı yapmaktan başka şansları yokmuş" gibi hissi veriyor ve bu da tuhaf çünkü leak yasa dışı deniliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl