LEADEROS Tekelleşmesi Gerçeği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Racfourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.422
evet istersen discord sunuculardan bilgi alabilirsin isteğe göre ekliyorlar diye biliyorum
Yardımın için teşekkürler. Ek ücret ile muhtemelen yapacaklardır ancak iletişim açısından ve Türkçe dil hakimiyeti açısından doğrudan bir Türk satıcı çok daha iyi olabilir veya mevcut olarak zaten halı hazırda Türkçe dil desteği olan yerler önceliğim durumunda ancak bulamaz isem almayı düşüneceğim.

Yabancıya yedirmeyelim türklere destek verin hele ki gençlere.
Yabancılar olsa bile sonuçta onlarda insan onlarda kazancında. Ancak yabancılar kazanmasın Türklere destek verelim mantığı yerine düşüncesi yerine Türkleri desteklemek gelişmeleri için bu tarz yazılımları Türklerden almak mantıklı geliyor. Tamamiyle e ticaret tarzı elin paket hesap vb satış olsaydı mesela senin skripti alır kullanırdım araştırma yapmaya değmez farklı skriptleri.

Bilgi için teşekkürler mevcut fiyatı ile bana biraz pahalı gibi kaçıyor ancak Türk yapımcı ve skript bulamaz isem almayı düsüneceğim. Tekrardan yardım için teşekkürler.
Biri 3000tl diğeri 2000tl + her yıl 900tl (şuan için, yarın 2k da olabilir) ödeme.

Biri 3000tl diğeri 2000tl + her yıl 900tl (şuan için, yarın 2k da olabilir) ödeme.
Sınırsız süreli kullanım olarak bakarsak evet ancak web sitelerini aktif olarak kullanacağım için ve discordum büyük bir çoğunluğunu devre dışı bırakmak istediğim için güvenlik açısından ve içerik açısından mcs de her yıl yenileme ücreti vermem gerekecek 25 dolar oda 1000 TL yapmakta. 75 dolar 3400 TL + 1000 TL ödeme. Leaderos ise 2000 değil 1800 TL aradaki fark 1700 TL.

Bu yönden bakınca leaderos ta alabilirim ancak konu üstünde gördüğüm şeyler olsun genel anlamıyla leaderostan soğumuş olabilirim ancak zaman neyi gösterir bilemeyiz. Tamamen web sitesi kullanmak yerine Discord entegreli bir bot kredi sistemi kullanma ihtimalimde var yani şuan herşeyi zaman gösterecek.

mcsde yenileme ücreti direktmen sana bağlı güncelleme almak istersen veriyorsun istemezsen vermiyorsun kullanabiliyorsun
Mesajımda dediğim gibi siteyi aktif olarak fazla kullanacağım için güncelleme ve destek konusunda yıllık ödeme yapacağım. Bu yüzden sonrasında leaderos ile aynı mantığa çıkacağı için şuan biraz karmaşık bir durum gibi

Mesajımda dediğim gibi siteyi aktif olarak fazla kullanacağım için güncelleme ve destek konusunda yıllık ödeme yapacağım. Bu yüzden sonrasında leaderos ile aynı mantığa çıkacağı için şuan biraz karmaşık bir durum gibi
LeaderOS'un şu anda rakibi kimse yok ve kaliteli neden MineStore gibi yabancı firmaları tercih ediyorsunuz sistemlere baktığımızda diğeri cüce gibi kalıyor. Minexonda çekip gitti ve leaderos her türlü milyon adım ilerlerdi. Minexonun leaderosu geçmesi için yoğun uğraş vermesi gerek. 6 aydır peşindeyim leaderosun 1 temmuzu hevesle bekliyorum.

LeaderOS'un şu anda rakibi kimse yok ve kaliteli neden MineStore gibi yabancı firmaları tercih ediyorsunuz sistemlere baktığımızda diğeri cüce gibi kalıyor. Minexonda çekip gitti ve leaderos her türlü milyon adım ilerlerdi. Minexonun leaderosu geçmesi için yoğun uğraş vermesi gerek. 6 aydır peşindeyim leaderosun 1 temmuzu hevesle bekliyorum.
Mesajlarımı tam okuğunu düşünmüyorum herhangi bir tercihim mevcut olarak yok kafama en çok yatan ne olursa onu kullanacağım. Leaderos tercih etmem için bazı düşünce şekillerinden vazgeçmeleri gerekiyor. Bunlardan vazgeçtikten sonra düşünebilirim. İşlerini her ne kadar kaliteli yapsalar bile bir hizmet alırken her türlü faktörü göz önünde bulunduruyoruz.

Mesajlarımı tam okuğunu düşünmüyorum herhangi bir tercihim mevcut olarak yok kafama en çok yatan ne olursa onu kullanacağım. Leaderos tercih etmem için bazı düşünce şekillerinden vazgeçmeleri gerekiyor. Bunlardan vazgeçtikten sonra düşünebilirim. İşlerini her ne kadar kaliteli yapsalar bile bir hizmet alırken her türlü faktörü göz önünde bulunduruyoruz.
Bende diyorum ki aynı parayı veriyorsun sistem olarak daha iyi neyse senin tercihin karışmıyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
birde leaderosun eklentisine bak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bende diyorum ki aynı parayı veriyorsun sistem olarak daha iyi neyse senin tercihin karışmıyorum.
birde leaderosun eklentisine bak
Aynı parayı vermiyorum leaderos daha ucuz ama birşey satın alırken içerik ve fiyat harici birçok şeye baktığımı söylüyorum. Ben ileride leaderos un şu durumda yaptığım gibi ömür boyu kullanım deyip sonrasında 1 yıl para ödemez isem tekrar sitemin kapanmasına göz yumamam. Bunu 1 yıla düşüren yer ileride aylık aidat sistemi ile daha yüksek ücrette ister bizden. Daha önce parasını verip sonradan insanlara bu paketleri ücretsiz sunan birçok yer gördüğüm ve yaşadığım için bana ilk başta ne vaadi verildiyse o vaadler ve sonrasında verilen vaadler ile yoluna devam etmek isterim ücreti de buna göre neyse öderim. Sonradan değişmesini istemem durumun.

Açıkçası kısa bir süre önce tekrar fiyatları inceledim ancak o parayı verip üstüne tekrar her yıl yenileme ücreti istemeleri evet devamlılık açısından belli bir miktar gerekebilir ancak yarı fiyatı kadar yüksek bir mebla aşırı fazla olmuş durumda. Aynı zamanda önceden ömür boyu destek diyip sonrasında bu tarzda bir durum yaratmaları her türlü işlem için ücret talep etmeleri ve bu işlemleri bile ücret ödenmesine rağmen uzun bekleme süreleri vermesi gerçekten işletmenin eskiye nazaran para odaklı olduğunun göstergesi. İşletme masrafları vb tabikide olacaktır ancak yenileme yapmayan kişilerden ücret almak yerine desteği ve güncellemeleri kesip kullanmasına izin vermek çoğu firma tarafından yapılan bir durum.

Yazın ortasında kendi sunucumu tekrardan açmayı düşünüyorum fakat minexon olsun leaderos olsun iç açıcı bir durumda değil. Bunun yerine ödemelerin tamamını Discord üstünden kredi bot sistemi ile yapmayı düşünüyorum. Aranızda özelleşmiş Discord botu kodlaması bilen kişiler var ise discordum benjamin17 üstünden benimle iletişime geçerse sevinirim.

Aynı zamanda halen daha site scripti önerilerine açığım. Önemli olan şey Türkçe olması ve ve temasını özelleştirme imkanının olması(açık kaynak değil admin menü üstünden renk değişimi vb tarzda)
Hiçbir ücret olmadan (web hosting dahil ücretsiz) Tebex kullanabilirsin. Hazır Türkçe sürümü de mevcut. Tek eksi yönü özel domain olmaz. sunucu.tebex.io olarak kullanabilirsin.

Hiçbir ücret olmadan (web hosting dahil ücretsiz) Tebex kullanabilirsin. Hazır Türkçe sürümü de mevcut. Tek eksi yönü özel domain olmaz. sunucu.tebex.io olarak kullanabilirsin.
Öneri için teşekkürler. Şuan muhtemel ölçüde ödemeleri Discord ve sunucu içinden alabileceğim bir entegrasyon üstüne çalışıyoruz. Muhtemelen site işi iptal olacak ancak ileride burayı farklı amaçlar doğrultusunda kullanmam mümkün.

LeaderOS'a 1800tl verip her yılda fiyatının yarısını verip üstüne rezalet destek ve script almak yerine Azuriom, Namelessmc veya Minestore kullanın.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl