Ben mi iyi günlerine denk geliyorum yoksa destek sistemi iyi mi anlamadım, bana çok fazla destek veriyorlar asla sorunum olarak ayrılmadım bir talepten.örnek verdim sadece , Tekelleşmesi iyi değil destek sistemi berbat geçiştiriyorlar eskisi gibi değil, Yıllık yenileme masrafını ödemediğin zaman direk anında kapanması da paragöz olduklarının belirtisidir (bence)
ikincielkralliklariseth
ben geçen yıl haziranda 800'e almıştım öyle hatırlıyorum yıllık ödemesi 400 falandı ben 2 yılda uzatmıştım :d şimdide paşalar gibi memnunumDolar kurundan dolayı normal arkadaşın dediği gibi uzun vadeli düşünüyorsanız bu fiyatlar makul fakat her sene başka bir şeyin farkını ödemek istiyorsanız seçenekler mevcut bu scripti şimdi değil 3 sene önce alsaydınız hiçbir şey ödemeyecektiniz ama malum firmaya ödemek zorundasınız
ikincielkralliklariseth
hizmetiniz güzel olabilir ama fiyatlandırma seçenekleri her yıl 2x artıyor ve çok mantıksız ilerliyor bari fiyatlandırmada yardımcı olabilseniz veya tüm temaları parayla satmak yerine yada premium alanlara satmak yerine dememiz daha doğru olabilir bunları çözerseniz zaten zirvedesiniz dahada zirveye ulaşabilirsiniz ( müşteri yorumlarını dinlemek her zaman iyidir )LeaderOS’un tekelleşmesinin tek sebebi bu işi yıllardır kesintisiz yapıyor olabilmemiz. İnsanlar 3 ay sonra kaçıp gidecek bir yazılıma para vermek yerine yıllardır işinin arkasında duran bir şirkete ödeme yapması gayet doğal. Bu sektörde birçok script geldi geçti. Ama sadece biz ayaktayız. Bu bir tesadüf olamaz. Şans olamaz. Ucuza hizmet verdiğinizde emeğinizin karşılığını alamaz ve projeyi bırakıp gidersiniz. Bir çok örneği geçmiş yıllarda mevcut.
ageofmc
Neden insanlara ömür boyu sattığınız şeyi daha sonra yıllık ödemeye zorunlu bırakıyorsunuz?LeaderOS’un tekelleşmesinin tek sebebi bu işi yıllardır kesintisiz yapıyor olabilmemiz. İnsanlar 3 ay sonra kaçıp gidecek bir yazılıma para vermek yerine yıllardır işinin arkasında duran bir şirkete ödeme yapması gayet doğal. Bu sektörde birçok script geldi geçti. Ama sadece biz ayaktayız. Bu bir tesadüf olamaz. Şans olamaz. Ucuza hizmet verdiğinizde emeğinizin karşılığını alamaz ve projeyi bırakıp gidersiniz. Bir çok örneği geçmiş yıllarda mevcut.
ikincielkralliklariseth
ben buna hak veriyorum çünkü onlarında masrafları var ve 100 müşteri 1 kerede aldıgı zaman o masraflar bir daha yenilenmiyor düşünsene bi iş yapıyorsun 100 kişiye sattın aynı şeyi 100k geldi diyelim 50k masrafsa 50k illa harcanır e diğer ayın masrafı peki ? yada 1 yıl sonraki masraf peki 1 yıl sonra o masraflar 100k yerine 300k olur ama yenileme ücreti ile tekrar masrafları çıkarabilirler zaten kaar eden bir sunucu bu masrafı pek umursamazNeden insanlara ömür boyu sattığınız şeyi daha sonra yıllık ödemeye zorunlu bırakıyorsunuz?
ageofmc
dostum o zaman yenilemeyi cüzi tutarsın yada zorunlu tutmazsın ben 800tlye satın almışım ömür boyu kullanımı şimdi benden 900tl para istiyor yenilemem için o zaman ben niye ömür boyu diye aldım zamanında?ben buna hak veriyorum çünkü onlarında masrafları var ve 100 müşteri 1 kerede aldıgı zaman o masraflar bir daha yenilenmiyor düşünsene bi iş yapıyorsun 100 kişiye sattın aynı şeyi 100k geldi diyelim 50k masrafsa 50k illa harcanır e diğer ayın masrafı peki ? yada 1 yıl sonraki masraf peki 1 yıl sonra o masraflar 100k yerine 300k olur ama yenileme ücreti ile tekrar masrafları çıkarabilirler zaten kaar eden bir sunucu bu masrafı pek umursamaz
ikincielkralliklariseth
geçen yıl yazın aldım haziranda olması lazım o zman premium 700 tlydi yarı fiyatı istiyorlardı yenilemeyi yanlış hatırlamıyorsam 400 küsürdü ozaman geçen yıl alsaydınız o zaman ile bu zaman birmi sence burada siyasi konulara giriş yapmak pek istemem açıkcasıdostum o zaman yenilemeyi cüzi tutarsın yada zorunlu tutmazsın ben 800tlye satın almışım ömür boyu kullanımı şimdi benden 900tl para istiyor yenilemem için o zaman ben niye ömür boyu diye aldım zamanında?
Biz müşteri yorumlarında sadece geliştirme önerilerini dinleriz. Fiyatlandırma konusunda müşterileri dinlersek açlık sınırının altında iş yaparız. Ve diğer scriptler gibi bırakıp gitmemiz gerekir. Müşterilere sorsak bedava bile olsun ister her şeyi :)hizmetiniz güzel olabilir ama fiyatlandırma seçenekleri her yıl 2x artıyor ve çok mantıksız ilerliyor bari fiyatlandırmada yardımcı olabilseniz veya tüm temaları parayla satmak yerine yada premium alanlara satmak yerine dememiz daha doğru olabilir bunları çözerseniz zaten zirvedesiniz dahada zirveye ulaşabilirsiniz ( müşteri yorumlarını dinlemek her zaman iyidir )
ageofmc
Sıkıntı şu ki eskiden yıllık yenileme diye bir şey hiç yoktu ve ben ona güvenerek almıştım.geçen yıl yazın aldım haziranda olması lazım o zman premium 700 tlydi yarı fiyatı istiyorlardı yenilemeyi yanlış hatırlamıyorsam 400 küsürdü ozaman geçen yıl alsaydınız o zaman ile bu zaman birmi sence burada siyasi konulara giriş yapmak pek istemem açıkcası
ikincielkralliklariseth
:d haklısınız ama fiyatların bir anda 2x olması azıcık degişik gibi geldi ben memnunum sorunum yok sadece tartışma konusu burasıBiz müşteri yorumlarında sadece geliştirme önerilerini dinleriz. Fiyatlandırma konusunda müşterileri dinlersek açlık sınırının altında iş yaparız. Ve diğer scriptler gibi bırakıp gitmemiz gerekir. Müşterilere sorsak bedava bile olsun ister her şeyi :)
ikincielkralliklariseth
eskiden diyorsun farkındaysan hangi eskiden zaten alıcağın zaman yazar yıllık yenileme bu kadar diye eğer eski zamanlarda yoksa ve sonradan geldiyse sende bişey diyemezsin 2 yılmı çok eskiSıkıntı şu ki eskiden yıllık yenileme diye bir şey hiç yoktu ve ben ona güvenerek almıştım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!