LCTR'ye ne oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murtatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 yıl önce ki sunucuya benzemiyor diyen sunucu sahiplerinin kendi sunucuları hala 7 yıl öncekisi gibiyse demek ki sorunları var.
Eskiye değil yeniye odaklanmak lazım diğer sunucular 500 1000 oynatıyorken siz şuan 0 çekiyorsanız veyahut açmamışsanız bu sunucuların sorunu değil :)

ben askerdeyken bile arkamdan edilmedik küfür bırakmadınız harbiden çocuksunuz ve hayatınızda tek bir başarınız yok.

ben askerdeyken bile arkamdan edilmedik küfür bırakmadınız harbiden çocuksunuz ve hayatınızda tek bir başarınız yok.
Sana selam gönderdikte, kolay gelsin dedikte cevap olarak geri WhatsApptan selama karşılık söven birisimi diyor :)

ben askerdeyken hakkımda dolandırıc iddiasında bulunan arkadaşa whatsapptan küfür etmişsem gayet hoş bir haraket yapmışımdır
Hakkında nerede dolandırıcı iddiası yapmışım merak ettim doğrusu. Hadi panelcilik var, leakcılık var, saygı desen insanlara karşı 0 ama dolandırıcılığı bende yeni duyuyorum senin hakkında. Nerede dediğimide merak ettim

Konu içerisinde tartışmayı önlemek ve üyeler arasında olası gerginlikleri engellemek adına, bu konu başlığı 24 saatliğine kilitlenmiştir. Bu süre zarfında herhangi bir yeni mesaj gönderilemeyecek veya mevcut mesajlara yanıt verilemeyecektir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl