LCTR'ye ne oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murtatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murtatan

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
90
Minecraft
Murtatan

Discord:

Murtatan

Salyalı gibi Minecraft oynadığım dönemlerde LegendCraftTR diye bir sunucu vardı. Ne oldu ona? CraftRise gibi bir şeydi ben oynuyorken.​

Sunucunun kurucusu İhsan sunucuyu son defa açmayı denedi ama tutmadı sonra kapattı ve domaini sattı. Satın alan kişiler domaini sadece kitle çekmek için kullandılar ve bu da tutmadı sonra 50 Defa el değiştirdikten sonra domainler dağıldı, Herkes kendi LCTRsini açıyordu şu an da en fazla domain Yasin adlı arkadaşta bulunduğu için sunucunun anlık sahibi olarak onu varsayabiliriz.

Kurucular, Adminler ve Yetkililerin hepsi farklı yerlere değilmiş bulunmakta, Bazıları kendi işlerine baktı, bazıları vatani görevini yapıyor, bazıları farklı sunucular ile çalışıyor. Bu saydıklarım harici depremde hayatını kaybeden yetkili arkadaşlarda var.

Çocukluğumuz en iyi sunucusu gereksiz kişilerin elinden geçip maalesef ki kitlesi sömürülmüş bir sunucuya döndü. Ekstra sormak istediğin bir şey varsa discord üzerinden bana ulaşabilirsin.

. Bu saydıklarım harici depremde hayatını kaybeden yetkili arkadaşlarda var.

Çocukluğumuz en iyi sunucusu gereksiz kişilerin elinden geçip maalesef ki kitlesi sömürülmüş bir sunucuya döndü. Ekstra sormak istediğin bir şey varsa discord üzerinden bana ulaşabilirsin.
Ben güzel bir şekilde yeterince kâr edip oyuncu sayısı azaldıkça kapattılar falan zannediyordum. Okurken kanım dondu. Bu kadar trajik bir sonu olduğunu bilmiyordum. Arkadaşlarımla okul çıkışı ve özellikle yaz tatillerinde deli gibi oynardık. Çok güzeldi.

Ben güzel bir şekilde yeterince kâr edip oyuncu sayısı azaldıkça kapattılar falan zannediyordum. Okurken kanım dondu. Bu kadar trajik bir sonu olduğunu bilmiyordum. Arkadaşlarımla okul çıkışı ve özellikle yaz tatillerinde deli gibi oynardık. Çok güzeldi.
Maalesef ki yapabileceğimiz bir şey yok, Şu an ki sahibi olan arkadaşlar benim yakın arkadaşım ama bu kadar şeyden sonra tekrar eski haline hatta eski haline benzer bir hale gelebileceğini düşünmüyorum.

Salyalı gibi Minecraft oynadığım dönemlerde LegendCraftTR diye bir sunucu vardı. Ne oldu ona? CraftRise gibi bir şeydi ben oynuyorken.​
Aktif olarak yöneticisi benim sorun varsa discord üzerinden ulaşabilirsin dostum

Ben bile sektöre ara verirken alakası dahi olmayan insanlar bu sunucuyu tekrar açmaya çalışıyorlardı. Eski sunucular üzerinden prim yapmayı sevenler çok sanırım.

Ben bile sektöre ara verirken alakası dahi olmayan insanlar bu sunucuyu tekrar açmaya çalışıyorlardı. Eski sunucular üzerinden prim yapmayı sevenler çok sanırım.
Bu söylediğin şey umarım bizim için geçerli değildir dostum

Tatlı bir hatıra olarak akıllarımızda kaldı. Gerçekten güzel günlerdi ama üstte arkadaşlarında dediği gibi açılsa bile asla eskisi gibi olamaz.

Bu söylediğin şey umarım bizim için geçerli değildir dostum
Nickin tanıdık geliyor onlardan mısın bilemiyorum. Birileride sanki haklarını satın aldık fln diyorlardı sende onlardan mısın

Duysad kameraya karşı döner yemeyi çok seviyomuş dıgjdıg

Şu an olan LCTR sunucusu milleti tehdit eden, boş boş hareketleriyle, reşit olmayan kızlarla **20** yaşında olmasına rağmen konuşan saçma bir insanın elinde sanırım en son öyleydi @Yasinto5709 hala öyle mi Duysad ortağı, gerçi sende prim ve yalakadan ibaretsin
Duysad en son askerdeydi bir ara selam gönderdim Yasin ile heralde selamı aldı wp den gelmiş küfürlü ses/tehtid atıyor :D askerde en azından biraz düzelir diye düşündüm ama galiba nafile :D

LC-TR hakkında kendi görüşlerim, aynı şekilde o dönem BetaCraft veya CraftRise-SonOyuncu yokken bir tane köklü mü köklü "RecepUygr" tarafından yönetilen "GameTurkMC" vardı... İkisi de çok güzel kitlelere sahipti, hem de öyle böyle kitlelere değil.. Neyse konumuz "Ne oldu?" sorusu ise, önce GameTurkMC kapandı zaten. Ben sebebini pek hatırlayamıyorum ama "maddi gelir" yüzünden ve "ilgi gösteremeyeceğinden" kapandı diye biliyorum. Ardından zaten köklülerden LC-TR kaldı. Herkes oraya yoğunlaştı veya forumlarda "hub" sunucular aramaya başladı. Şuan kafamdan uyduruyor da olabilirim, haksız da olabilirim beni yargılamadan önce gördüklerimi anlatayım. Çok fazla kişi LC-TR'ye geldiğinden dolayı bu kitleyi yönlendiremediklerinden ilk çöküşü yaşadılar. Sonra sürekli sunucunun çökmesi olsun, çökmeden sonra veri kaybının yaşanması olsun, build battle diye bir oyunda bile denetimsizlik olsun. Yani YouTube'a bile girdiğiniz de insanlar nasıl çökerttiğini anlatan videolar bile paylaşmışlar. Bunlardan bazılarına kendim şahit olduğum için maalesef başlıca "Ne oldu?" sorusunun cevabı;
Bana göre "sunucunun sürekli hatalı çalışması ve iyi yönlendirilememesiydi"..

Gerek Minecraft olsun, gerek E-Spor oyuncularından olsun bir çok tanınır oyuncuyu "Depremde" kaybettik.. Bu depremi unutmadığınız içinde sizlere teşekkür etmek istiyorum. İnşaat Teknolojisi Mimari Proje ve Teknik Çizim Dalı bölümünden mezun birisi olarak söylüyorum "Deprem değil, bakımsızlık ve ihmale göz yuman insan öldürür.."
Tanımadığım, tanıdığım tüm oyunculara ve tüm hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet diliyorum. Saygılarım ve sevgilerimle...

LC-TR hakkında kendi görüşlerim, aynı şekilde o dönem BetaCraft veya CraftRise-SonOyuncu yokken bir tane köklü mü köklü "RecepUygr" tarafından yönetilen "GameTurkMC" vardı... İkisi de çok güzel kitlelere sahipti, hem de öyle böyle kitlelere değil.. Neyse konumuz "Ne oldu?" sorusu ise, önce GameTurkMC kapandı zaten. Ben sebebini pek hatırlayamıyorum ama "maddi gelir" yüzünden ve "ilgi gösteremeyeceğinden" kapandı diye biliyorum. Ardından zaten köklülerden LC-TR kaldı. Herkes oraya yoğunlaştı veya forumlarda "hub" sunucular aramaya başladı. Şuan kafamdan uyduruyor da olabilirim, haksız da olabilirim beni yargılamadan önce gördüklerimi anlatayım. Çok fazla kişi LC-TR'ye geldiğinden dolayı bu kitleyi yönlendiremediklerinden ilk çöküşü yaşadılar. Sonra sürekli sunucunun çökmesi olsun, çökmeden sonra veri kaybının yaşanması olsun, build battle diye bir oyunda bile denetimsizlik olsun. Yani YouTube'a bile girdiğiniz de insanlar nasıl çökerttiğini anlatan videolar bile paylaşmışlar. Bunlardan bazılarına kendim şahit olduğum için maalesef başlıca "Ne oldu?" sorusunun cevabı;
Bana göre "sunucunun sürekli hatalı çalışması ve iyi yönlendirilememesiydi"..

Gerek Minecraft olsun, gerek E-Spor oyuncularından olsun bir çok tanınır oyuncuyu "Depremde" kaybettik.. Bu depremi unutmadığınız içinde sizlere teşekkür etmek istiyorum. İnşaat Teknolojisi Mimari Proje ve Teknik Çizim Dalı bölümünden mezun birisi olarak söylüyorum "Deprem değil, bakımsızlık ve ihmale göz yuman insan öldürür.."
Tanımadığım, tanıdığım tüm oyunculara ve tüm hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet diliyorum. Saygılarım ve sevgilerimle...
Kanka LCTR konusu ile gram alakan yok ve çok alakasız sonuçlar çıkarıyorsun.(Lütfen yorum yapmak için yapmayın) Gerçek sebeplerini okumak istiyorsan diğer yorumumu okuyabilirsin.

Kanka LCTR konusu ile gram alakan yok ve çok alakasız sonuçlar çıkarıyorsun.(Lütfen yorum yapmak için yapmayın) Gerçek sebeplerini okumak istiyorsan diğer yorumumu okuyabilirsin.
Dostum ben seni kötülemedim ki? Aksine kalkıp senin yorumundakilere uygun bir şekilde kendi görüşümü belirttim. 1.7.2 Sürümünde orada oynayan bir oyuncu olarak LC-TR'de gördüklerimi söyleyemez miyim? Veya gördüklerime bakarak "Şu sebepten ötürü şunlar olmuştur." diyemez miyim? Neden bana bu kadar kötü davranma gereği duyuyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl