Yasinto5709
Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
- Elmaslar
- 123
- Minecraft
- Yasinto5709
Discord:
yasindev
Herkese selam dostlar bugün epey dramatik bir okadarda komik bir olay anlatacağım
Öncelikle ciddi kısmı konuşalım sonra makara kısmınada yer vereceğim :D
Orjinal ve en eski domain olan LegendCraftTR.com tarafımda duysaddan yakın bir tarihte deviralınmıştır ben sunucuyu saklayıp yazın açılış yapmayı planlıyordum ancak ne mi oldu
lengarlc gerçek ismi ile Berk bana özelden gelip ya benimle açarsınız yada sunucuyu açtırmam tarzı bir tabirde bulundu
Bizde o zamanlarda açmayı planlamadığımız için ben kendisine yazın açacağımızı söyledim ancak ortağım Dursun açmayacağımızı ve önüne çıkmayacağımızı kendisine söylemiş hata yapıp
duysadın gitmesinden sonra oluşan hype eski kitlenin geri gelmesi ve paketlerin sandığımızdan erken bitmesi sonucu 8 Nisan tatil zamanına açılış etkinliği duyurusunu geçtik (makine, site, tasarımlar, paketler herşey hazırdı)
Ancak bu arkadaş kendisini kandırdığımızı ve 10 bin TL para yatırdığını onu dolandırdığımızı beyan etti
Ancak gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır arkadaşın sadece sunucuya 100tl yatırdığı ortaya çıktı :D
Öncelikle ciddi kısmı konuşalım sonra makara kısmınada yer vereceğim :D
Orjinal ve en eski domain olan LegendCraftTR.com tarafımda duysaddan yakın bir tarihte deviralınmıştır ben sunucuyu saklayıp yazın açılış yapmayı planlıyordum ancak ne mi oldu
lengarlc gerçek ismi ile Berk bana özelden gelip ya benimle açarsınız yada sunucuyu açtırmam tarzı bir tabirde bulundu
Bizde o zamanlarda açmayı planlamadığımız için ben kendisine yazın açacağımızı söyledim ancak ortağım Dursun açmayacağımızı ve önüne çıkmayacağımızı kendisine söylemiş hata yapıp
duysadın gitmesinden sonra oluşan hype eski kitlenin geri gelmesi ve paketlerin sandığımızdan erken bitmesi sonucu 8 Nisan tatil zamanına açılış etkinliği duyurusunu geçtik (makine, site, tasarımlar, paketler herşey hazırdı)
Ancak bu arkadaş kendisini kandırdığımızı ve 10 bin TL para yatırdığını onu dolandırdığımızı beyan etti
Ancak gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır arkadaşın sadece sunucuya 100tl yatırdığı ortaya çıktı :D
Sonra arkadaşım aracılığıyla 500tl ye alıp almayacağımı sordu alan adını (ne kadar seviyor değil mi sunucusunu)
Ekstra olarak bu arkadaş beni dava etmekle, dövmekle, babamı aramakla tehdit etti
(panel üzerinden sorgu atıp numaramı falan bulmuş :D)
Ekstra olarak bu arkadaş beni dava etmekle, dövmekle, babamı aramakla tehdit etti
(panel üzerinden sorgu atıp numaramı falan bulmuş :D)
Biter mi bitmez arkadaş adresimi isteyip vs teklif etti barış 1.90 kilom kadar ağırlık kaldırıyormuş (78)
Yani bir insan daha ne kadar seviye düşebilir derken birde ölüm tehditleri gelmeye başladı :D
Şunada açıklık getireyim duysadın mail hesapları tüm üyelikleri vb. tamamen dursun abiye bırakılmıştır dursun abide benim direk ortağımdır konuya kendiside cevap verecektir zaten LCTR tamamen bize ait bir isimdir boşa prim kasmaya çalışmayın tescil alıp resmi belge göstermediğiniz sürece geri adım atmayacağız bunuda burdan söylemek istiyorum
Şimdi devam edelim forumda bu arkadaşın tanıtım konusu var yönetim böyle çakma sunuculara nasıl izin veriyor bilmiyorum ama gereken yapılacaktırKonu Linki
Konuda 288gb ram denmiş böyle bir ram varsa benide bilgilendirirseniz sevinirim :)
Kişi bana kendi paketlerini yaptığını ve ciddi emekler harcadığınıda belirmişti ancak paketleri candycraft sunucunun eski paketleri ve tek yaptığı notepadd üzerinden tümünü değiştir yapmak olmuş (onuda tam becerememiş)
Şimdi devam edelim forumda bu arkadaşın tanıtım konusu var yönetim böyle çakma sunuculara nasıl izin veriyor bilmiyorum ama gereken yapılacaktırKonu Linki
Konuda 288gb ram denmiş böyle bir ram varsa benide bilgilendirirseniz sevinirim :)
Kişi bana kendi paketlerini yaptığını ve ciddi emekler harcadığınıda belirmişti ancak paketleri candycraft sunucunun eski paketleri ve tek yaptığı notepadd üzerinden tümünü değiştir yapmak olmuş (onuda tam becerememiş)
Burdanda forum üst yetkililerine sorum şudur böyle kafama göre domain alıp milleti tehdit edip bu forumda konu açıp barınabiliyormuyuz bu etik kurallarına aykırı değil mi sizce vicdanınıza bırakıyorum
Ufak Bilgindirme
legendcrafttr.com (en eski domain - orjinal domain)
legendcrafttr.com.tr (yan domain)
legendcrafttr.xyz (yan domain)
legendcrafttr.store (takım için aldığımız domain)
Bu alan adları tamamen bize bağlıdır bu alan adları bizdeyken saçma sapan domainler alıp legendcrafttrr.com gibi (alıp açmışlar onlarda :d) sunuculara girip prim vermeyiniz bu sunuculara yatıracağınız para tamamen boşa gidecektir yarın birgün 300tl gibi saçma ücretlere sunucu satılınca mağdur olursunuz bu kişilerede birdaha ulaşamazsınız
Konuda cezai işlem sebebi durum yoksada en azından birkaç gün açık kalsın insanlar bilgilensin böyle insanlarla iş yapmasınlar iyi forumlar dilerim mctr ailesi