Çözüldü LCTR AMA .NET OLAN :D > BARIŞ CEBECİ VS KAAN KAZGAN AMA MC VERSİON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasinto5709

Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
Elmaslar
123
Minecraft
Yasinto5709

Discord:

yasindev

Herkese selam dostlar bugün epey dramatik bir okadarda komik bir olay anlatacağım

Öncelikle ciddi kısmı konuşalım sonra makara kısmınada yer vereceğim :D

Orjinal ve en eski domain olan LegendCraftTR.com tarafımda duysaddan yakın bir tarihte deviralınmıştır ben sunucuyu saklayıp yazın açılış yapmayı planlıyordum ancak ne mi oldu

lengarlc gerçek ismi ile Berk bana özelden gelip ya benimle açarsınız yada sunucuyu açtırmam tarzı bir tabirde bulundu

Bizde o zamanlarda açmayı planlamadığımız için ben kendisine yazın açacağımızı söyledim ancak ortağım Dursun açmayacağımızı ve önüne çıkmayacağımızı kendisine söylemiş hata yapıp

duysadın gitmesinden sonra oluşan hype eski kitlenin geri gelmesi ve paketlerin sandığımızdan erken bitmesi sonucu 8 Nisan tatil zamanına açılış etkinliği duyurusunu geçtik (makine, site, tasarımlar, paketler herşey hazırdı)

Ancak bu arkadaş kendisini kandırdığımızı ve 10 bin TL para yatırdığını onu dolandırdığımızı beyan etti

Ancak gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır arkadaşın sadece sunucuya 100tl yatırdığı ortaya çıktı :D
Screenshot_2.png

image.jpg

Sonra arkadaşım aracılığıyla 500tl ye alıp almayacağımı sordu alan adını (ne kadar seviyor değil mi sunucusunu)

Ekstra olarak bu arkadaş beni dava etmekle, dövmekle, babamı aramakla tehdit etti
(panel üzerinden sorgu atıp numaramı falan bulmuş :D)

Screenshot_2.jpg
Screenshot_1.png
Screenshot_1.jpg

Biter mi bitmez arkadaş adresimi isteyip vs teklif etti barış 1.90 kilom kadar ağırlık kaldırıyormuş (78)

Screenshot_1.png

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Yani bir insan daha ne kadar seviye düşebilir derken birde ölüm tehditleri gelmeye başladı :D
image (1).jpg

Şunada açıklık getireyim duysadın mail hesapları tüm üyelikleri vb. tamamen dursun abiye bırakılmıştır dursun abide benim direk ortağımdır konuya kendiside cevap verecektir zaten LCTR tamamen bize ait bir isimdir boşa prim kasmaya çalışmayın tescil alıp resmi belge göstermediğiniz sürece geri adım atmayacağız bunuda burdan söylemek istiyorum

Şimdi devam edelim forumda bu arkadaşın tanıtım konusu var yönetim böyle çakma sunuculara nasıl izin veriyor bilmiyorum ama gereken yapılacaktırKonu Linki

Konuda 288gb ram denmiş böyle bir ram varsa benide bilgilendirirseniz sevinirim :)

Screenshot_1.png

Kişi bana kendi paketlerini yaptığını ve ciddi emekler harcadığınıda belirmişti ancak paketleri candycraft sunucunun eski paketleri ve tek yaptığı notepadd üzerinden tümünü değiştir yapmak olmuş (onuda tam becerememiş)

Screenshot_1.png

Burdanda forum üst yetkililerine sorum şudur böyle kafama göre domain alıp milleti tehdit edip bu forumda konu açıp barınabiliyormuyuz bu etik kurallarına aykırı değil mi sizce vicdanınıza bırakıyorum

Ufak Bilgindirme
legendcrafttr.com (en eski domain - orjinal domain)
legendcrafttr.com.tr (yan domain)
legendcrafttr.xyz (yan domain)
legendcrafttr.store (takım için aldığımız domain)

Bu alan adları tamamen bize bağlıdır bu alan adları bizdeyken saçma sapan domainler alıp legendcrafttrr.com gibi (alıp açmışlar onlarda :d) sunuculara girip prim vermeyiniz bu sunuculara yatıracağınız para tamamen boşa gidecektir yarın birgün 300tl gibi saçma ücretlere sunucu satılınca mağdur olursunuz bu kişilerede birdaha ulaşamazsınız

Konuda cezai işlem sebebi durum yoksada en azından birkaç gün açık kalsın insanlar bilgilensin böyle insanlarla iş yapmasınlar iyi forumlar dilerim mctr ailesi

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 194
Ekleme arkadaşın tanıtım konusu tamamen bycooky tarafından 2020 tarihinden açılmış sunucunun konu tasarımıdır bu üzerindeki bilgilerinde tamamı neredeyse sahtedir tekrardan hatırlatmak istiyorum

• Sunucu hakkında ayrıntılı bilgi verilmeli ayrıca verilen bilgiler yanıltıcı ve yanlış olmamalıdır.

Dostum LC-TR sahibi Berk isimli arkadaş değil?
Ben uzun zamandır piyasanın içindeyim ve bu sunucu benimdir LegendCraftTR.Net ana domaindir ve uzun zaman kullanılmıştır ben bu domaini aldım şuan LegendCraftTR diye bir sunucu ben açtım ve siz bunu taklit ediyorsunuz bundan dolayı sizi bu forumdan banlatmam gerekiyor ama maalesef sürünmeni izleyeceğim.

LegendCraftTR ile alakası olmayan birisi ile benim konumu kötülüyorsun umarım tehditten dava açılabileceğini iyi biliyorsundur evlat.
1708353711481.png

Merhaba, @Yasinto5709 öncelikle belirtmek isteriz ki lengralc ve berk ile kesinlikle bağımız ve alakadarlığımız yoktur.
Biz DipeGames olarak legendcrafttr.net in sahibiyiz. ve candycraft sunucusunun da eski yönetim ekibindeniz o yüzden o verileri kullanmak istedik ilk olarak normal açtık eğer sonrası olursa yaz tatilinde tamamen yeni nesil paketler şeklinde açma planlamaları yaptık. Araştırmadan böyle konu açmanız gerçekten bizi üzdü her lctr benim diye şahıslara ait değil bu sunucu.

Dostum LC-TR sahibi Berk isimli arkadaş değil?
Ben uzun zamandır piyasanın içindeyim ve bu sunucu benimdir LegendCraftTR.Net ana domaindir ve uzun zaman kullanılmıştır ben bu domaini aldım şuan LegendCraftTR diye bir sunucu ben açtım ve siz bunu taklit ediyorsunuz bundan dolayı sizi bu forumdan banlatmam gerekiyor ama maalesef sürünmeni izleyeceğim.

LegendCraftTR ile alakası olmayan birisi ile benim konumu kötülüyorsun umarım tehditten dava açılabileceğini iyi biliyorsundur evlat.
Ekli dosyayı görüntüle 235928
Ben sürüneceğim? sizin lengarlc yani Berk ile alakanız yok öyle mi? çocuk mu kandırıyorsunuz dostum LegendCraftTR nereden senin oluyor domain ne kadar süredir elinde gösterebilirmisin .com alan adı mevcut olan en eski alan adı gidip bir domain alıp sunucu açamazsın kafana göre eğer gerçekten bu adamın sunucunuz ile alakası yoksa sizde bu durumda mağdur olursunuz beni gidip bu adamın yaptığı gibi saçma sapan tehditlerle korkutamazsınız düzgün bir şekilde kendinizi savunsanız hak verir konunuzun linkini kaldırabilirim ama sizin bu arkadaştan bir farkınız yok şikayetçi olduğum tarafları değiştirmeyeceğim forum yöneticilerine söyleyeceklerim bunlardır

+ GÜNCELLEME

Varan 1
Domaini benim kendi sunucuma yönlendirmeyi teklif ediyor :D
Domain Devretme.png

Varan 2 Aramızda olan bir tasarım muhabbeti yüzünden 120TL bu akradaşa atmam gerekiyordu ve atmak için iban istedim ve kendi adını söylememek ve olası durumlarda nickini değişip ben şu kişi değilim diye bilmek için ödemeyi iban değilde legendcrafttr.net sitesinde kullandığı PayTR hesabına ödeme yaptırtı.

Ekran görüntüsü 2024-02-19 223238.png

Ödeme yöntemi ve domain sahibi olduğunun kanıtı.png
Para Yükleme.png

Kendisi domain sahibi olduğunu doğruluyor :D
Ekran görüntüsü 2024-02-18 213211.png

Efsaneyi kestaneye çeviren kişilere gerçekten üzülüyorum.

Not: MCTR yetkilileri diğer mesajımı kaldırabilir ben diğer mesajda kanıtları ile doğruladım.

Ekli dosyalar

• Ödeme yöntemi ve domain sahibi olduğunun kanıtı.png
    Ödeme yöntemi ve domain sahibi olduğunun kanıtı.png
    126,4 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleme:
Bycooky (İhsan) ın kurmuş olduğu bu sunucunun ismini kullanarak hype çekmeye çalışan yüzlerce insan oldu, ben 2015 den beri ekiplerinde bulundum ve kademeli şekilde yükselerek kurucu oldum. Bu piyasada yıllarca LCTR ismini kullanarak ben şunu yaptım ben bunu yaptım diyenler de oldu, ekipteydim sen yoktun diyen de oldu :D

Velhasıl kelam .com ana domain adresiydi .net de yönlendirmeydi. Ben ekipten ayrıldıktan sonra ihsan kendi işlerinden dolayı sunucuyu devir etti ve böylelikle LCTR ismi elden ele dolaştı.

Sunucunun .com yani ana domaini @Yasinto5709 arkadaşta bulunmaktadır .net ve diğer domainler kimdedir bilemem ama bu işin cıvkı çıktı. LCTR bir efsaneydi ve öyle kalmalıdır eski hypesini kazanması çok zor çünkü çok aç kapa yaptı elden ele dolaştığı için

Ha bir de şu sanal mafyacılık oynayan arkadaşlara topluca bilgi geçeyim varsa azıcık cesaretiniz benimle uğraşabilirsiniz, ben çok zevk alırım bu işlerden. Yıllarca bu şekilde davrananlara karşı resmi şekilde cevaplarını çok ağır şekilde vermiş bulunmaktayım. Buna değinmiş olma sebebim de artık herkesi panel muhabbetlerinden tehdit ediyor olmaları

Saygılar sevgiler, sağlıcakla kalınız

Bycooky (İhsan) ın kurmuş olduğu bu sunucunun ismini kullanarak hype çekmeye çalışan yüzlerce insan oldu, ben 2015 den beri ekiplerinde bulundum ve kademeli şekilde yükselerek kurucu oldum. Bu piyasada yıllarca LCTR ismini kullanarak ben şunu yaptım ben bunu yaptım diyenler de oldu, ekipteydim sen yoktun diyen de oldu :D

Velhasıl kelam .com ana domain adresiydi .net de yönlendirmeydi. Ben ekipten ayrıldıktan sonra ihsan kendi işlerinden dolayı sunucuyu devir etti ve böylelikle LCTR ismi elden ele dolaştı.

Sunucunun .com yani ana domaini @Yasinto5709 arkadaşta bulunmaktadır .net ve diğer domainler kimdedir bilemem ama bu işin cıvkı çıktı. LCTR bir efsaneydi ve öyle kalmalıdır eski hypesini kazanması çok zor çünkü çok aç kapa yaptı elden ele dolaştığı için

Ha bir de şu sanal mafyacılık oynayan arkadaşlara topluca bilgi geçeyim varsa azıcık cesaretiniz benimle uğraşabilirsiniz, ben çok zevk alırım bu işlerden. Yıllarca bu şekilde davrananlara karşı resmi şekilde cevaplarını çok ağır şekilde vermiş bulunmaktayım. Buna değinmiş olma sebebim de artık herkesi panel muhabbetlerinden tehdit ediyor olmaları

Sizi çok saygın bir insan olduğunuzu bilip size hayran kalırdım fakat hırsızları ve dolandırıcıları savunmanız beni çok üzdü enes bey.

Sonradan geldiğiniz için sözleriniz maalesef güvenilir değil, .com ana domain olsaydı İhsan LegendCraftTR yi sattığında .net i saklamazdı.

.com ana domain değildir.

Boş şekilde konuştuğunuz için teşekkürler.

(popcorn)

Son düzenleme:
Konu MC-TR Yönetim Ekibi tarafınca kitlendi. Kısa süre içerisinde gerekli yanıtlar sağlanacaktır.

LCTR Sunucu sahipliği kimde olduğu belli olmadığından dolayı. LCTR ile ilgili açılacak konular, karaliste konuları tamamen forumdan 24 saat içerisinde kaldırılacaktır. LCTR'nin sahibi forum desteğine gelerek bize gerekli kanıtları sağladığında LCTR sunucu tanıtımlarını ve konularını forumda paylaşabileceklerdir.

Herkese iyi Forumlar....

Forum yönetimi olarak gerekli kanıtların ulaştırılması ve incelenmesi sonucunda gerçek sahibi @Yasinto5709 olarak karar verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl