anil02664
eywallah homca varlığın yeter youmunuz için saol iyi formlaraga sw sahane ben gırdım hala sw deyım guzel ınekler falan var sık sık event yapılıyo
anil02664
yorumunuz için teşekür ederiz iyi formlargüzel ve oynanıcak bir sunucuya benziyor kısa zamanda ziyaret etmeyi düşünüyorum
OsmanBeyyy#3212
anil02664
hocam serveri bakıma aldık yazdıklarından dolayı teşekür ederiz hocamSw Neden Kapalı Ve çok Başarılı Server OsmanBeyyy :):<3::<3::<3:
Şu an map imiz değişmiş bulunmakta ve bir çok yenilikler geldi onları da paylaşacım sizi bekliyoruz :DMap kısmın da bulunan "Orman" yazısı falan aşırı derecede görme kirliliğine sebep oluyor. Lütfen düzeltin. Onun dışında konu tasarımı iyi ama gelistirilebilir. Haritaların acil geliştirilmesi lazım. Başarılar
anil02664
iyi hoş da o huzini nedir :D :DUzun zaman oldu yenilikleri yazamadık şimdi ben hangi yeniliği yazsam ki ondan şu resimle acıklıyayım
Ekli dosyayı görüntüle 62661
şunu söylemem gerek hile serbest bizde ondan izin veriyoruz sorun olmuyor :Diyi hoş da o huzini nedir :D:D
anil02664
Teşekkürler çok yakında bazı projelerim var birde o zaman buyrun gelinWarplar guzel dikkatimi çekti başarılar.
$ραωπ / тεявıчεƨız ɢod#1438
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!