LavivaSurvival - [1.8] - Süt Inekleri - StackMob - Kasalar - Event - Vote - Yenilenen PvP Sistemiyle aktif. Konu Tasarımı Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga sw sahane ben gırdım hala sw deyım guzel ınekler falan var sık sık event yapılıyo

güzel ve oynanıcak bir sunucuya benziyor kısa zamanda ziyaret etmeyi düşünüyorum

Sw Neden Kapalı Ve çok Başarılı Server OsmanBeyyy :):<3::<3::<3:

Map kısmın da bulunan "Orman" yazısı falan aşırı derecede görme kirliliğine sebep oluyor. Lütfen düzeltin. Onun dışında konu tasarımı iyi ama gelistirilebilir. Haritaların acil geliştirilmesi lazım. Başarılar

Map kısmın da bulunan "Orman" yazısı falan aşırı derecede görme kirliliğine sebep oluyor. Lütfen düzeltin. Onun dışında konu tasarımı iyi ama gelistirilebilir. Haritaların acil geliştirilmesi lazım. Başarılar
Şu an map imiz değişmiş bulunmakta ve bir çok yenilikler geldi onları da paylaşacım sizi bekliyoruz :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

EN SON GUNCELLEME İLE GELEN OZELLİKLER VE DUYURU ️ PERFORMANS VE SİSTEM GÜNCELLENMİŞTİR. ️
RANKLAR SADELEŞTİRMEDEN GECMİSTİR ️ PLUGİNLER VE BAZİ SİSTEMLER GUNCELLENDİ ️
KİLL SİRALAMASİ GELDİ (Ay Sonunda Hediyeler Verilir) (İLLEGAL KASMAK YASAKTİR) ️
MAP DEGİSİMİ YAPİLDİ ️ PİYANGO SİSTEMİ EKLENDİ
BU HAFTA SONU GUNCELLEMELER DEVAM EDİCEKTİR AMACIMIZ HER HAFTA SONU YENİLİK GETİRMEKTİR
Hepinizi Bekliyoruz

Son düzenleme:
Uzun zaman oldu yenilikleri yazamadık şimdi ben hangi yeniliği yazsam ki ondan şu resimle acıklıyayım
2019-02-17_19.01.28.png

Warplar guzel dikkatimi çekti başarılar.

Server gayet başarılı plugin'leri olsun build'leri olsun hoşuma gidiyor ve pvp olması ayrı bir güzellik survival ama full pvp gibi diyebilirim. kasılması orta seviye chat'ı güzel akıyor oyuncularının bazıları saygısız ama genel olarak düzgün kişiler barındırıyor Fzoe kurucumuz herşeyle ilgileniyor mesajlara seri cevap veriyor bu iyi oldu hicbir sıkıntı yok saran server herkesi bekliyoruz

-Terbiyesiz Tarafından Beğenildin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl