Çözüldü Lagsız-Bugsız eşya spawner?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cakmatolkien

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
FeanorTheElves
gençler bu zamana kadar bir sürü skript, eklenti çıktı. fakat hepsi dandik. söylemesi ayıp hepsi çöp. skriptler ile bu işin çözüleceğini sanmıyorum. zira yapılan skriptlerin bugsız olması için iki üç satır değil onlarca satır gerekir engellemek için. Bug'ı engelleseniz bile lag sorunu ortaya çıkar çünkü skript işi de bir yere kadar. plugin araştırayım diye saatlerdir araştırıyorum artık o kadar çalıştım ki ingilizce öğrendim spigot sayesinde arkadaş! bi kaç türkçe plugin buldum. hepsi çürük çıkıyor. bazılar çalışmıyor bile komudu girince hiçbir şey olmuyor vs. opskyblok için istemiyorum dostlar. sadece demir spawner ve bazı sunucu için hazırlanmış değişik sistemler için spawner gerekiyo o kadar. fakat doğru düzgün bir şey bulamıyorum. bundan yıllar önce skript kullanırdım item sp için fakat onda da bir sürü bug çıktı ve başım çok ağrıdı. HEMDE ÇOK! oyuncularınızı teker teker kaybetmek çok ağır birşey dostlar. o yüzden beni yarı yolda bırakmayacak bir plugin hatta gerekirse skript istiyorum. lütfen yardımcı olun. (İtemspawner, minespawner, Zspawner gibi eklentileri önermeyin lütfen. ve o bilindik 40 50 satırlık dandik skripti verecekseniz lütfen sessizce yok olun :D)

EpicSpawner nokta.

Öncelikle önyargılarınızı bırakın madem her skript çöp kendiniz deniyebilirdiniz skript yazmayı ama bi skript önereceğim çok yaygın belki işinize yarar ama hata vardır belki sistemi şöyle spawnerin yanında kim durursa dursun çalışıyor belirli bi uzaklık sınırı var kırınca envantere falanda geliyor büyük ihtimalle en büyük şikayetiniz spawnerin geri gelmemesi ayrıca lagsız istiyorsaniz chestspawnerleri inceleyin

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Öncelikle önyargılarınızı bırakın madem her skript çöp kendiniz deniyebilirdiniz skript yazmayı ama bi skript önereceğim çok yaygın belki işinize yarar ama hata vardır belki sistemi şöyle spawnerin yanında kim durursa dursun çalışıyor belirli bi uzaklık sınırı var kırınca envantere falanda geliyor büyük ihtimalle en büyük şikayetiniz spawnerin geri gelmemesi ayrıca lagsız istiyorsaniz chestspawnerleri inceleyin

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tanılarınız yanlış öncelikle. 4-5 online bir sunucu için skript düşünülebilir fakat bu online sayısı 10 20 30'a çıkınca ne olacak? önyargı derken şunu belirtmeliyim ki skript benim diğer tüm sunucu işlerine kıyasla en çok ilgi duyduğum olaydır. ortada bir önyargı yok. ve skript ile spawner'i aynı kefeye koyunca skript, lag yapıyor. çok çok çok hemde çok ince detaylar ile bu lagı giderebilmeniz olağan fakat yinede en az 8 - 6 gb ram olması gerekiyor. sunucumda optimize sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum ve 5 gb ram oranının çok rahat yeteceğini düşünüyorum. skriptler lag yaptığı kadar bug da yapıyor ve bug'dan kastım ne kırınca envantere gelmemesi ne de uzaklık sınırı vs. çok denedim bu kodları ve belli bir zamandan sonra en ufak lag'da spawnerlar çalışmayı durduruyor veya 5 saniyede 1 demir atan spawner birden 5 saniyede 640 1280 tane atmaya başlıyor. farkındaysanız yukarda belirttiğim gibi daha önce açtığım sunucularda skriptler başımı çok yaktı. ne kendi yazdıklarım ne yazdırdıklarım işe yaradı. bu tarz basic ve altyapısız skriptler için 32 gb ram'iniz falan olması lazım ki lag sorunu ortadan kalksın ve en ufak lag bile girmesin. ki hala kapatılmayan veya öngörülemeyen bi ton bug çıkabilir. bu skriptlerin görevi sadece bir spawner'dan item düşmesini sağlamak. plugin ise bu olaylar yaşanırken oluşabilecek neredeyse tüm bugları engellemek için programlanır. işte skript bu yüzden istemiyorum dostum. madem skript herşeyi çözüyor ne gerek var diğer pluginlere? yazalım hepsini skriptlerle.

Bütçeniz varsa EpicSpawners kesinlikle, nulled/cracked sürümleri kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmem ben ücretli son sürümünde hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl