cakmatolkien
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- FeanorTheElves
gençler bu zamana kadar bir sürü skript, eklenti çıktı. fakat hepsi dandik. söylemesi ayıp hepsi çöp. skriptler ile bu işin çözüleceğini sanmıyorum. zira yapılan skriptlerin bugsız olması için iki üç satır değil onlarca satır gerekir engellemek için. Bug'ı engelleseniz bile lag sorunu ortaya çıkar çünkü skript işi de bir yere kadar. plugin araştırayım diye saatlerdir araştırıyorum artık o kadar çalıştım ki ingilizce öğrendim spigot sayesinde arkadaş! bi kaç türkçe plugin buldum. hepsi çürük çıkıyor. bazılar çalışmıyor bile komudu girince hiçbir şey olmuyor vs. opskyblok için istemiyorum dostlar. sadece demir spawner ve bazı sunucu için hazırlanmış değişik sistemler için spawner gerekiyo o kadar. fakat doğru düzgün bir şey bulamıyorum. bundan yıllar önce skript kullanırdım item sp için fakat onda da bir sürü bug çıktı ve başım çok ağrıdı. HEMDE ÇOK! oyuncularınızı teker teker kaybetmek çok ağır birşey dostlar. o yüzden beni yarı yolda bırakmayacak bir plugin hatta gerekirse skript istiyorum. lütfen yardımcı olun. (İtemspawner, minespawner, Zspawner gibi eklentileri önermeyin lütfen. ve o bilindik 40 50 satırlık dandik skripti verecekseniz lütfen sessizce yok olun :D)