Bulundu Kutu Skripti Veya Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaciGandalf

Katniss Everdeen
Elmaslar
72
Discord İzni
Minecraft
HaciGandalf

Discord:

hacigandalf

oyuncu bir ender sandığına yada normal sandığı veya herhangi seçilmiş bir bloğa sağ tıklayacak ve envanterine bizim ayarladığımız eşyaları verecek. Örnek olarak başlangıç kutusu (32 elmas 32 demir 32 altın) bu 3 öğeyi oyuncuya verecek ve kutu yok olacak. Buraya kadar skripti yazmasını ben de biliyorum fakat oyuncunun envanterinde 3 slot boşluk yoksa kasayı açamasın istiyorum. bunu nasıl yapacağımı bulamadım. Bir skript yada yapılabilen bir plugin varsa olabilir yapmak istediğim şeyi karşılasın yeter. Herkese teşekkürler iyi günler.

oyuncu bir ender sandığına yada normal sandığı veya herhangi seçilmiş bir bloğa sağ tıklayacak ve envanterine bizim ayarladığımız eşyaları verecek. Örnek olarak başlangıç kutusu (32 elmas 32 demir 32 altın) bu 3 öğeyi oyuncuya verecek ve kutu yok olacak. Buraya kadar skripti yazmasını ben de biliyorum fakat oyuncunun envanterinde 3 slot boşluk yoksa kasayı açamasın istiyorum. bunu nasıl yapacağımı bulamadım. Bir skript yada yapılabilen bir plugin varsa olabilir yapmak istediğim şeyi karşılasın yeter. Herkese teşekkürler iyi günler.
Kod:
if player doesn't have enough space for gold block:

if player doesn't have enough space for iron block:

if player doesn't have enough space for diamond block:
Kod:

bunlarla envanter boşlugunu kontrol ettirip düzenleyebilirsin ; Kusura bakma kutu skripti veremedim

ne kusuru kardeşim hiç önemli değil ben zaten envanteri kontrol ettirmeyi bulmak için uğraşıyordum. fakat bu kodu nasıl kullanacağımı bile anlayamadım. oyuncunun envanterinde 3 slot boşluk yoksa : şunu şunu yap 3 slot boşluk varsa şunu şunu yap bir skripte ihtiyacım var. bunu nasıl yapacağımı söylerseniz işim görülmüş olacak.

ne kusuru kardeşim hiç önemli değil ben zaten envanteri kontrol ettirmeyi bulmak için uğraşıyordum. fakat bu kodu nasıl kullanacağımı bile anlayamadım. oyuncunun envanterinde 3 slot boşluk yoksa : şunu şunu yap 3 slot boşluk varsa şunu şunu yap bir skripte ihtiyacım var. bunu nasıl yapacağımı söylerseniz işim görülmüş olacak.
o attıgım kodları if else gibi kavramları kullanmayı biliyorsan kasa kodlarında, itemlerin verilecegi satırların üzerine yapıştır
bilmiyorsan , eğer istersen kasa kodunu at ben düzenleyebilirim

on rightclick with player head:
wait 1 ticks
if tool's display name is "&eRün Paketi":
execute console command "mm i give %player% AceleTilsimi 2"
execute console command "mm i give %player% KuvvetTilsimi 2"
execute console command "mm i give %player% CeviklikTilsimi 2"
remove 1 player head named "&eRün Paketi" from player

üstteki wait 1 ticks neden diye sorarsan onu oraya yazmazsam bi anda eşyayı silip sunucuyu çökertiyor.
yapılmasını istediğim şey 3 slot boşluğu yoksa kasayı açamazsın 3 slot boşlu bırak gibi bir mesaj.

Nasıl yapılacağını buldum gerek kalmadı herkese teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl