zErenn
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- Tharius
- Yok
- X
- Yok
Discord:
'Tharius#5059
'Tharius#5059
alperentr
unknown-command: §6SkyBlock Komutlar §8§l► §f( §7'§e/spawn §7, §e/is go §7, §e/is reset §7, §e/market §7, §e/bilgi §7, §e/menü §7, §e/adakit §7, §e/rütbe §7, §e/sandıksatar §7, §e/zenginler §7, §e/rulet §7, §e/warp §7, §e/kit §7, §e/çöp §7, §e/ah §7, §e/vote §7, §e/site §7, §e/spawnerbilgi §7, §e/discord §7, §e/vip §7, §e/ihale §7, §e/kredim §7, §e/kredimarket §7, §e/adafly §7, §e/ignore §7, §e/pay §7, §e/is help §7, §e/skin §7, §e/msg §7, §e/spawn §f)
_LQKI#6487
arkadaş yanlış anlamış senin aradığın plugin bu bende kullanıyorum sunucumda.Spigot.yml açarak yapabilirsiniz
unknown-command: bu kısma birşey yazıcaksınız kendi sunucumdakini atayım ama siz ayarlıyorsunuz komutları.
Kod:unknown-command: §6SkyBlock Komutlar §8§l► §f( §7'§e/spawn §7, §e/is go §7, §e/is reset §7, §e/market §7, §e/bilgi §7, §e/menü §7, §e/adakit §7, §e/rütbe §7, §e/sandıksatar §7, §e/zenginler §7, §e/rulet §7, §e/warp §7, §e/kit §7, §e/çöp §7, §e/ah §7, §e/vote §7, §e/site §7, §e/spawnerbilgi §7, §e/discord §7, §e/vip §7, §e/ihale §7, §e/kredim §7, §e/kredimarket §7, §e/adafly §7, §e/ignore §7, §e/pay §7, §e/is help §7, §e/skin §7, §e/msg §7, §e/spawn §f)
'Tharius#5059
Bundan başka bir plugin varmıdır acaba?arkadaş yanlış anlamış senin aradığın plugin bu bende kullanıyorum sunucumda.
indirme adresi -->Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
reis bu sadece bilinmeyen komut girdiginde mesaj atıyor yani diger komutları engellemiyor :DSpigot.yml açarak yapabilirsiniz
unknown-command: bu kısma birşey yazıcaksınız kendi sunucumdakini atayım ama siz ayarlıyorsunuz komutları.
bilmiyorum eklentiyle yapılıyormu bilmiyorum.
Kod:unknown-command: §6SkyBlock Komutlar §8§l► §f( §7'§e/spawn §7, §e/is go §7, §e/is reset §7, §e/market §7, §e/bilgi §7, §e/menü §7, §e/adakit §7, §e/rütbe §7, §e/sandıksatar §7, §e/zenginler §7, §e/rulet §7, §e/warp §7, §e/kit §7, §e/çöp §7, §e/ah §7, §e/vote §7, §e/site §7, §e/spawnerbilgi §7, §e/discord §7, §e/vip §7, §e/ihale §7, §e/kredim §7, §e/kredimarket §7, §e/adafly §7, §e/ignore §7, §e/pay §7, §e/is help §7, §e/skin §7, §e/msg §7, §e/spawn §f)
alperentr
Genelde sunucularda bilinmeyen komut kullanıldığında öyle mesaj geliyor isteğinizi yanlış anlamışım pardon.Bundan başka bir plugin varmıdır acaba?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
reis bu sadece bilinmeyen komut girdiginde mesaj atıyor yani diger komutları engellemiyor :D
on command:
if player don't have permission "op":
if command is not "örnek1" or "örnek2":
cancel event
send "&cBöyle bir komut yok, kullanabileceğin komutlar, &b[&/komut1, komut2]" to player
EmreSHN#4551
Kod:on command: if player don't have permission "op": if command is not "örnek1" or "örnek2": cancel event send "&cBöyle bir komut yok, kullanabileceğin komutlar, &b[&/komut1, komut2]" to player
2. satırınızda fazla tab atmışsınız
'Tharius#5059
Sorun yok reis ^^Genelde sunucularda bilinmeyen komut kullanıldığında öyle mesaj geliyor isteğinizi yanlış anlamışım pardon.
Skript ile sıkıntı çıkıyor komutlar birbiriyle çakışıyor :/Plugin ile yapınca ChestCommands engelleniyor. Skript tavsiyem.
reis ben ayrı ayrı dünyalarda yapmak istiyorum skript kodu var internette ama birbiriyle çakışıyor :/Skript ile yapabilirsiniz:
Kod:on command: if command is not "komut1" or "komut2" or "komut3": cancel event send "&cBilinmeyen komut! &eTüm komutlar: &a/komut1, /komut2, /komut3"
'Tharius#5059
sorun çözülmedi ama kapatabilirsiniz gerek kalmadı artık ^^Merhaba, Sorun çözüldü ise belirtiniz.
! metemoii#9257
on command:
player's world in "dünya":
command isn't set "is", "spawn", "market", "warp", "adakit", "kit", "ihale", "ping", "bilgi", "menü", "baltop", "money", "sethome", "home", "ihale start", "sat", "otosat":
cancel event
send "&3SkyBlock &8► &cKullanabileçeğin komutlar &e[/is, /spawn, /market, /warp, /adakit, /kit, /ihale, /ping, /bilgi, /menü, /baltop, /money, /sethome, /home, /ihale start, /sat, /otosat]"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!