Çözüldü Kullanılabilir Komutlar Plugini Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zErenn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zErenn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
Minecraft
Tharius
Facebook
Yok
X
Yok

Discord:

'Tharius#5059

Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür arıyorum bulamadım size sormak istedim beni rahat anlamanız icin bir ss bırakıyorum. İstedigim bir dünyada sadece belirli komutların kullanılması, bu pluginin adı nedir?

Ekran Alıntısı.PNG

Spigot.yml açarak yapabilirsiniz
unknown-command: bu kısma birşey yazıcaksınız kendi sunucumdakini atayım ama siz ayarlıyorsunuz komutları.
bilmiyorum eklentiyle yapılıyormu bilmiyorum.

Kod:
  unknown-command: §6SkyBlock Komutlar §8§l► §f( §7'§e/spawn §7, §e/is go §7, §e/is reset §7, §e/market §7, §e/bilgi §7, §e/menü §7, §e/adakit §7, §e/rütbe §7, §e/sandıksatar §7, §e/zenginler §7, §e/rulet §7, §e/warp §7, §e/kit §7, §e/çöp §7, §e/ah §7, §e/vote §7, §e/site §7, §e/spawnerbilgi §7, §e/discord §7, §e/vip §7, §e/ihale §7, §e/kredim §7, §e/kredimarket §7, §e/adafly §7, §e/ignore §7, §e/pay §7, §e/is help §7, §e/skin §7, §e/msg §7, §e/spawn §f)

Son düzenleme:
unknown-command: bu kısma birşey yazıcaksınız kendi sunucumdakini atayım ama siz ayarlıyorsunuz komutları.
Kod:
  unknown-command: §6SkyBlock Komutlar §8§l► §f( §7'§e/spawn §7, §e/is go §7, §e/is reset §7, §e/market §7, §e/bilgi §7, §e/menü §7, §e/adakit §7, §e/rütbe §7, §e/sandıksatar §7, §e/zenginler §7, §e/rulet §7, §e/warp §7, §e/kit §7, §e/çöp §7, §e/ah §7, §e/vote §7, §e/site §7, §e/spawnerbilgi §7, §e/discord §7, §e/vip §7, §e/ihale §7, §e/kredim §7, §e/kredimarket §7, §e/adafly §7, §e/ignore §7, §e/pay §7, §e/is help §7, §e/skin §7, §e/msg §7, §e/spawn §f)
arkadaş yanlış anlamış senin aradığın plugin bu bende kullanıyorum sunucumda.
indirme adresi -->
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

arkadaş yanlış anlamış senin aradığın plugin bu bende kullanıyorum sunucumda.
indirme adresi -->
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bundan başka bir plugin varmıdır acaba?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum eklentiyle yapılıyormu bilmiyorum.

Kod:
reis bu sadece bilinmeyen komut girdiginde mesaj atıyor yani diger komutları engellemiyor :D

Bundan başka bir plugin varmıdır acaba?

reis bu sadece bilinmeyen komut girdiginde mesaj atıyor yani diger komutları engellemiyor :D
Genelde sunucularda bilinmeyen komut kullanıldığında öyle mesaj geliyor isteğinizi yanlış anlamışım pardon.

Plugin ile yapınca ChestCommands engelleniyor. Skript tavsiyem.

Skript ile yapabilirsiniz:
Kod:
on command:
    if command is not "komut1" or "komut2" or "komut3":
        cancel event
        send "&cBilinmeyen komut! &eTüm komutlar: &a/komut1, /komut2, /komut3"

Kod:
on command:
    if player  don't have permission "op":
        if command is not "örnek1" or "örnek2":
            cancel event
            send "&cBöyle bir komut yok, kullanabileceğin komutlar, &b[&/komut1, komut2]" to player

Kod:
on command:
    if player  don't have permission "op":
        if command is not "örnek1" or "örnek2":
            cancel event
            send "&cBöyle bir komut yok, kullanabileceğin komutlar, &b[&/komut1, komut2]" to player

2. satırınızda fazla tab atmışsınız

Genelde sunucularda bilinmeyen komut kullanıldığında öyle mesaj geliyor isteğinizi yanlış anlamışım pardon.
Sorun yok reis ^^

Plugin ile yapınca ChestCommands engelleniyor. Skript tavsiyem.
Skript ile sıkıntı çıkıyor komutlar birbiriyle çakışıyor :/

Skript ile yapabilirsiniz:
Kod:
on command:
    if command is not "komut1" or "komut2" or "komut3":
        cancel event
        send "&cBilinmeyen komut! &eTüm komutlar: &a/komut1, /komut2, /komut3"
reis ben ayrı ayrı dünyalarda yapmak istiyorum skript kodu var internette ama birbiriyle çakışıyor :/

Merhaba, Sorun çözüldü ise belirtiniz.

Kod:
on command:
  player's world in "dünya":
      command isn't set "is", "spawn", "market", "warp", "adakit", "kit", "ihale", "ping", "bilgi", "menü", "baltop", "money", "sethome", "home", "ihale start", "sat", "otosat":
          cancel event
          send "&3SkyBlock &8► &cKullanabileçeğin komutlar &e[/is, /spawn, /market, /warp, /adakit, /kit, /ihale, /ping, /bilgi, /menü, /baltop, /money, /sethome, /home, /ihale start, /sat, /otosat]"
bu işine, yararsa ne mutlu bana, görseldeki gibi yapmaya çalıştım olmadıysa belirtmen yeterli olucaktır. =) iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl