MasterNetwork
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 24
- Minecraft
- ghettoby
Discord:
ghettoyasamtarz
ghettoyasamtarz
ghettoyasamtarz
Aslında Bizede Bilgi Verirseniz Minecraft Sunucu Sahipleri Olarak Uzak Durmamız Gerektiğini Anlayabiliriz.Bu ay 2 tane vds aldım ikisindede bağlantıda kopmalar donmalar oluyor isim vermeyeceğim.
ikincielkralliklariseth
yani mantıken isim vermiyorsan söylemeninde bir manası yok ? isim vericeksin bizde ona göre değerlendireceğizBu ay 2 tane vds aldım ikisindede bağlantıda kopmalar donmalar oluyor isim vermeyeceğim.
ZINKKK
profesor7037
EXONtr
ghettoyasamtarz
Çok Haklısın Kendine Özel Fiziksel Cihaz Şart Şu Durumda Fiziksel Cihazım Olmasaydı Çok Zarara Girerdim Diye DüşünüyorumTürkiye'de düzgün hosting yok hosting sorun çıkarmazsa veri merkezi sorun çıkarıyor veri merkezi sorun çıkarmazsa hosting sorun çıkarıyor, biraz daha fazla para verip Neoprotect'den ddos koruması alıp Hetzner'dan sunucu satın alın.
Nodesty, Hetzner ve Tubehosting'den satın alıp satıyor yetkilileride 15 yaşında ben güvenmiyorum.
Kardeşim isim vermiceksen niye bu yorumu yazıyorsun ben mc-tr ye her girdiğimde senin boş mesajlarını görmek zorundamıyım
firatsobutay0116
İlla fizeksel almana gerekte yok Hetzner vps satıyor fiziksel almak istersen fiziksel fiyatlarıda çok ucuz 1800tl gibi fiyattan başlıyorÇok Haklısın Kendine Özel Fiziksel Cihaz Şart Şu Durumda Fiziksel Cihazım Olmasaydı Çok Zarara Girerdim Diye Düşünüyorum
canoosyy
Fiziksel cihazlar 64 gb fiyatlandırmadan daha uygun ve mantıklı tercihiniz fiziksel olmalı.Çok Haklısın Kendine Özel Fiziksel Cihaz Şart Şu Durumda Fiziksel Cihazım Olmasaydı Çok Zarara Girerdim Diye Düşünüyorum
profesor7037
bu hostu ilk defa duydum peki hangi paketi kullanıyorsun ?BulutOva kullanıyorum ve çok memnunum destekleride çok profesyonel, hızlı ve nazik
ghettoyasamtarz
Bir Hostnigin Altbayisi olabilirmi fiyatlar bana çok pahalı geldi 64 lük ryzen vds 4259.88 TLBulutOva kullanıyorum ve çok memnunum destekleride çok profesyonel, hızlı ve nazik
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!