Kullandığınız Hosting Ve +&- leri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasterNetwork

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
24
Minecraft
ghettoby

Discord:

ghettoyasamtarz

Merhabalar Yeni Birgünden Bugün Merak Ettiğim Bir Olay Var Aynı Hostingi Kullanan Kişiler Acaba Aynı Şeydenmi Şikayetci Yoksa Tamamen Psikolojik Bir Olaymı ?

Bu ay 2 tane vds aldım ikisindede bağlantıda kopmalar donmalar oluyor isim vermeyeceğim.

Bu ay 2 tane vds aldım ikisindede bağlantıda kopmalar donmalar oluyor isim vermeyeceğim.
Aslında Bizede Bilgi Verirseniz Minecraft Sunucu Sahipleri Olarak Uzak Durmamız Gerektiğini Anlayabiliriz.

yani mantıken isim vermiyorsan söylemeninde bir manası yok ? isim vericeksin bizde ona göre değerlendireceğiz

Oyunlayıcı kullanıyorum 3 aydır. Daha öncesinde ay sonu host değişiyordum.

Ben @BirSunucum kullanmaya hazırlanıyorum reklam özelliği ve makina özellikleri her türlü yeterli bi sorun olmayacağına eminim.

1761636612977.webp

arkadaşım nodesty kullanıyor ve bende geliştiricisiyim kullandığı makina r9 9950x sanal sunucu ve 35 kişide cortladı :D
resminide koydum :)

Nodesty kullanıyorum. 16GB ile rahatlıkla 70-80 kişi kaldırıyor ryzen 9 işlemcilerde gayet memlünüm.

Her ay yeni VDS e geçiş yapıyorum çünkü yeni vdslerde indirim mevcut yenilemek yerine vds değiştiriyorum her ay %30-%40 Karlı oluyorum.

Kullandığım hostlar:
Hostabil güzel fakat desteği çok yavaş arada sıkıntılar çıkıyor. nadiren
Keyubu destek süper vds yavaş donma çok arada ayran döküyorlar heralde VDSe
Oyunlayıcı dan VDS çekilişi ile E5 6GB ramli makina almıştım idarelik iyidi

NoDesty en iyisi diyebilirim bunların arasında

Türkiye'de düzgün hosting yok hosting sorun çıkarmazsa veri merkezi sorun çıkarıyor veri merkezi sorun çıkarmazsa hosting sorun çıkarıyor, biraz daha fazla para verip Neoprotect'den ddos koruması alıp Hetzner'dan sunucu satın alın.

Nodesty, Hetzner ve Tubehosting'den satın alıp satıyor yetkilileride 15 yaşında ben güvenmiyorum.

Kardeşim isim vermiceksen niye bu yorumu yazıyorsun ben mc-tr ye her girdiğimde senin boş mesajlarını görmek zorundamıyım
Çok Haklısın Kendine Özel Fiziksel Cihaz Şart Şu Durumda Fiziksel Cihazım Olmasaydı Çok Zarara Girerdim Diye Düşünüyorum

Çok Haklısın Kendine Özel Fiziksel Cihaz Şart Şu Durumda Fiziksel Cihazım Olmasaydı Çok Zarara Girerdim Diye Düşünüyorum
İlla fizeksel almana gerekte yok Hetzner vps satıyor fiziksel almak istersen fiziksel fiyatlarıda çok ucuz 1800tl gibi fiyattan başlıyor

Fiziksel cihazlar 64 gb fiyatlandırmadan daha uygun ve mantıklı tercihiniz fiziksel olmalı.

Serveroyun yada brolve düşünüyorum fikri olan yazarsa sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl