beverlyhxlls
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- beverlyhxlls
Discord:
beverlyhxlls#6451
beverlyhxlls#6451
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Skript varken plugin boş kalır.
Bu 2 şeyin arasında çok fark var efendim. Sen gidip AdaFly için eklenti indirirsen değişiksindir. Bunun gibi birçok örnek var.Yakında Bukkit'i skriptle yazacağım umarım tutar. :D (!)
Keşke Skript eklentisi yapılırken de geliştiricisine biri Java varken gereksiz deseymiş de oda yapmasaymış. Mesele burada skript veya java değil şu varken gereksiz bu varken gereksiz denmesi.
Skript ile yapılan bir şeye "Eklenti ile yapılabilirdi." yazmak her ne kadar takdir edeceğim bir eleştiri olmasa da bir eleştiridir; çünkü java skript'e oranla daha performanslı, özelliklidir. Fakat bir eklentinin altına - eklenti ne kadar kötü olursa olsun - skript varken gereksiz demek eleştiri değildir.
aynen 3-4mb lık skript sunucuyu hiç yormaz, ama 10 kb lık adakit eklentisi aşırı derecede lag yapar ooo kafalar missssBu 2 şeyin arasında çok fark var efendim. Sen gidip AdaFly için eklenti indirirsen değişiksindir. Bunun gibi birçok örnek var.
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Bu 2 şeyin arasında çok fark var efendim. Sen gidip AdaFly için eklenti indirirsen değişiksindir. Bunun gibi birçok örnek var.
anlatamazsın yavrucum bunlara, önce olgunlaşmalarını ve karşısında ki insanın ne demek istediğini anlayabilicek yaşa gelmesini beklemelisin, boşa kürek çekiyoruzEvet bu 2 şeyin de arasında çok fark var. Senin bahsettiğin konu performans veya kalite değil. Üşengeçlik. Basit bir şey için eklenti yazmaya üşenebilirsin. Problem değil. Ama üşenmeyip yazanlara da "Skript varken ne gerek vardı" demeyeceksin.
Ufak bir şey yapmak için indirdiğin Skript eklentisinin boyutu kaç MB bir bak derim. Sunucu açılırken ne yapıyor, kodları nasıl yürütüyor onlara da bir bak. Bir compiler veya cache yok. Yazdığın kodu tekrar tekrar parseliyor. Değişik değişik bugları açıkları ve performans kaybı da yanında hediye.
Ben değişik olmaya razıyım. Problem yok. Normal olan buysa anormal kalalım efenim. İyi forumlar.
Şuna bir göz atın .aynen 3-4mb lık skript sunucuyu hiç yormaz, ama 10 kb lık adakit eklentisi aşırı derecede lag yapar ooo kafalar missss
Komik bi plugin olmuş team komutu küfür içeriyor diye takım mı yapıcam onu :D uğraşmana değmez bi plugin yapıyorsan düzgün yap bunu böyle yapmak yerine chatcontrol kullan orda swear yani küfür ekleyebiliyorsun hiç gerekmiyor ekstra bir plugine :DMerhaba Mc-Tr Forum Üyeleri,
Bu konuda sizlere Küfür Engelle isimli pluginimi tanıtacağım.
/kufurekle küfür yazarak küfrünüzü kayıt ediyorsunuz.
Kayıtlı küfürlere configden bakabilirsiniz ve silebilirsiniz.
Ve bitti!
Artık oyunda kimse o küfrü yazamaz.
Küfür cümle içinde geçse dahi ya da gizlenmeye çalışılsa yine de engellenir.
Malesef forum kuralları gereği küfür engellediğini gösteremiyorum ama çalışıyor deneyebilirsiniz.
Küfür engelleyebilmek için op olmanız gereklidir!
İyi Forumlar..
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!