TheVerdant
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
Discord:
TheVerdant#3074
Ekteki Skripti Kullanmaktayım Forumdaki Arkadaşlarımızın Yardımıyla Toparladım Bu Skriptte Kredi Vcoin Olarak Adlandırılıyor O Yüzden Sözlerime Kredi yerine vcoin demekle başlicam
hazırki scriptte
/vcoinbak diyerek oyuncu kendi vcoinini görebiliyor
/vcoinbak <player> <miktar> diyerek admin diğer oyuncuların kredilerini görebiliyor (permi olanlar görebiliyor)
/vcoinver <player> <miktar> diyerek admin bir oyuncuya vcoin verebiliyor (permi olanlar yapabiliyor)
ben buraya ilave olarak vcoini fiziksel bir iteme dönüştürmeye yapmak istiyorum lakin bu kadar bilgimin olmadığını farkettim
/vcoindonustur <miktar>(fiziksel bir örnek flower versin adı vcoin olsun sandıkta saklayabilsin vs vs yada yere atıp arkadaşına verebilsin yada pazarda oyun parasıyla satabilsin tabikide dönüştür dediği zaman fiziksele dönüştürdüğü vcoin vcoinbak taki miktardan düşssün)
/vcoingonder <player> <miktar> (arkadaşını vcoin göndericek ve gönderdiği vcoin hesabından düşücek arkadaşına eklenicek)
hazırki scriptte
/vcoinbak diyerek oyuncu kendi vcoinini görebiliyor
/vcoinbak <player> <miktar> diyerek admin diğer oyuncuların kredilerini görebiliyor (permi olanlar görebiliyor)
/vcoinver <player> <miktar> diyerek admin bir oyuncuya vcoin verebiliyor (permi olanlar yapabiliyor)
ben buraya ilave olarak vcoini fiziksel bir iteme dönüştürmeye yapmak istiyorum lakin bu kadar bilgimin olmadığını farkettim
/vcoindonustur <miktar>(fiziksel bir örnek flower versin adı vcoin olsun sandıkta saklayabilsin vs vs yada yere atıp arkadaşına verebilsin yada pazarda oyun parasıyla satabilsin tabikide dönüştür dediği zaman fiziksele dönüştürdüğü vcoin vcoinbak taki miktardan düşssün)
/vcoingonder <player> <miktar> (arkadaşını vcoin göndericek ve gönderdiği vcoin hesabından düşücek arkadaşına eklenicek)
Kod:
variables:
{vcoin.%player%} = 0
on break of cobblestone:
if player has permission "vcoinsansi.use":
if {taskazma.%player%} is greater than 49:
execute console command "vcoinver %player% 1"
add -50 to {taskazma.%player%}
send " &6Tebrikler. Bizden 1 vcoin Kazandiniz" to event-player
else:
add 2 to {taskazma.%player%}
else:
if {taskazma.%player%} is greater than 49:
execute console command "vcoinver %player% 1"
add -50 to {taskazma.%player%}
send " &6Tebrikler. Bizden 1 vcoin Kazandiniz" to event-player
else:
add 1 to {taskazma.%player%}
on death of zombie:
set {_killer} to attacker
if {_killer} is a player:
add 1.5 to {vcoin.%{_killer}%}
send " &6Zombi öldürdün ve 1,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}
on death of skeleton:
add 1.5 to {vcoin.%{_killer}%}
send " &6İskelet öldürdün ve 1,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}
on death of pig:
add 0.5 to {vcoin.%{_killer}%}
send " &6Zombi öldürdün ve 0,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}
on death of creeper:
add 2 to {vcoin.%{_killer}%}
send " &6Creeper öldürdün ve 2 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}
on death of cavespider:
add 2.5 to {vcoin.%{_killer}%}
send " &6Mağara Örümceği öldürdün ve 2,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}
on death of cow:
add 0.5 to {vcoin.%{_killer}%}
send " &6İnek öldürdün ve 0,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}
on death of enderdragon:
add 100 to {vcoin.%{_killer}%}
send " &bEnder Ejderhası öldürdün ve 100 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}
command /sayaç:
trigger:
send " &4%{taskazma.%player%}% &6Tane tas Kazdin"
command /vcoinver <player> <int>:
usage: "&eKullanim: &4/vcoinver <oyuncu> <verilecek vcoin sayisi>"
permission: vcoinver.admin
permission message: &cBu Komutu Kullanmaya Izniniz Yok!
trigger:
arg 1 is set:
add arg-2 to {vcoin.%arg 1%}
send " &6Oyuncuya basariyla gonderildi"
command /vcoinbak [<offline player>]: #bir oyuncu adını girmeyi şart etmiyoruz, çünkü kendi vcoinsine de bakabilecek :)
trigger:
if arg 1 is set:
if player has permission "admin.vcoinbak":
send "&e%arg 1%&a adlı oyuncunun &6&l%{vcoin.%arg 1%} ? 0%&e vcoinsi var."
else:
send "&cBu komutu kullanmak için yetkin yok!"
else:
send "&eMevcut vcoin: &a&l%{vcoin.%player%} ? 0%" # <none> yazmaması için default olarak 0 inline ayarladım