Çözüldü Kredi Sistemi yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheVerdant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 171
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheVerdant

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5

Discord:

TheVerdant#3074

Ekteki Skripti Kullanmaktayım Forumdaki Arkadaşlarımızın Yardımıyla Toparladım Bu Skriptte Kredi Vcoin Olarak Adlandırılıyor O Yüzden Sözlerime Kredi yerine vcoin demekle başlicam
hazırki scriptte
/vcoinbak diyerek oyuncu kendi vcoinini görebiliyor
/vcoinbak <player> <miktar> diyerek admin diğer oyuncuların kredilerini görebiliyor (permi olanlar görebiliyor)
/vcoinver <player> <miktar> diyerek admin bir oyuncuya vcoin verebiliyor (permi olanlar yapabiliyor)

ben buraya ilave olarak vcoini fiziksel bir iteme dönüştürmeye yapmak istiyorum lakin bu kadar bilgimin olmadığını farkettim
/vcoindonustur <miktar>(fiziksel bir örnek flower versin adı vcoin olsun sandıkta saklayabilsin vs vs yada yere atıp arkadaşına verebilsin yada pazarda oyun parasıyla satabilsin tabikide dönüştür dediği zaman fiziksele dönüştürdüğü vcoin vcoinbak taki miktardan düşssün)
/vcoingonder <player> <miktar> (arkadaşını vcoin göndericek ve gönderdiği vcoin hesabından düşücek arkadaşına eklenicek)

Kod:
variables:
    {vcoin.%player%} = 0
on break of cobblestone:
    if player has permission "vcoinsansi.use":
        if {taskazma.%player%} is greater than 49:
            execute console command "vcoinver %player% 1"
            add -50 to {taskazma.%player%}
            send " &6Tebrikler. Bizden 1 vcoin Kazandiniz" to event-player
        else:
            add 2 to {taskazma.%player%}
    else:
        if {taskazma.%player%} is greater than 49:
            execute console command "vcoinver %player% 1"
            add -50 to {taskazma.%player%}
            send " &6Tebrikler. Bizden 1 vcoin Kazandiniz" to event-player
        else:
            add 1 to {taskazma.%player%}
on death of zombie:
    set {_killer} to attacker
    if {_killer} is a player:
        add 1.5 to {vcoin.%{_killer}%}
        send " &6Zombi öldürdün ve 1,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}

on death of skeleton:
        add 1.5 to {vcoin.%{_killer}%}
        send " &6İskelet öldürdün ve 1,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}

on death of pig:
        add 0.5 to {vcoin.%{_killer}%}
        send " &6Zombi öldürdün ve 0,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}

on death of creeper:
        add 2 to {vcoin.%{_killer}%}
        send " &6Creeper öldürdün ve 2 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}

on death of cavespider:
        add 2.5 to {vcoin.%{_killer}%}
        send " &6Mağara Örümceği öldürdün ve 2,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}

on death of cow:
        add 0.5 to {vcoin.%{_killer}%}
        send " &6İnek öldürdün ve 0,5 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}

on death of enderdragon:
        add 100 to {vcoin.%{_killer}%}
        send " &bEnder Ejderhası öldürdün ve 100 vcoin kazandın! vcoin Durumun: %{vcoin.%{_killer}%}%" to {_killer}

command /sayaç:
    trigger:
        send "  &4%{taskazma.%player%}% &6Tane tas Kazdin"

command /vcoinver <player> <int>:
    usage: "&eKullanim: &4/vcoinver <oyuncu> <verilecek vcoin sayisi>"
    permission: vcoinver.admin
    permission message:  &cBu Komutu Kullanmaya Izniniz Yok!
    trigger:
        arg 1 is set:
            add arg-2 to {vcoin.%arg 1%}
            send " &6Oyuncuya basariyla gonderildi"

command /vcoinbak [<offline player>]: #bir oyuncu adını girmeyi şart etmiyoruz, çünkü kendi vcoinsine de bakabilecek :)
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if player has permission "admin.vcoinbak":
                send "&e%arg 1%&a adlı oyuncunun &6&l%{vcoin.%arg 1%} ? 0%&e vcoinsi var."
            else:
                send "&cBu komutu kullanmak için yetkin yok!"

else:
            send "&eMevcut vcoin: &a&l%{vcoin.%player%} ? 0%" # <none> yazmaması için default olarak 0 inline ayarladım

Merhaba, neden Skript ile bir ekonomi sistemi kurduğunuzu anlamadım, ancak Vault gibi bir plugin kullanmak daha mantıklı olacaktır. Vault, veri kaybolma olasılığını çok daha düşürür. EssentialsX de istediğiniz işlevleri gerçekleştirebilir. Eğer kese sistemi için yardıma ihtiyacınız olursa, bizimle iletişime geçebilirsiniz. discord.gg/artemisstudio

Merhaba, neden Skript ile bir ekonomi sistemi kurduğunuzu anlamadım, ancak Vault gibi bir plugin kullanmak daha mantıklı olacaktır. Vault, veri kaybolma olasılığını çok daha düşürür. EssentialsX de istediğiniz işlevleri gerçekleştirebilir. Eğer kese sistemi için yardıma ihtiyacınız olursa, bizimle iletişime geçebilirsiniz. discord.gg/artemisstudio
kredi sistemi vault haricinde oyun içi bir para sistemi adam öldürdükçe yada özel bölgelerde kredi kazanabilcekler

kredi sistemi vault haricinde oyun içi bir para sistemi adam öldürdükçe yada özel bölgelerde kredi kazanabilcekler
Vault kurduktan sonrasında skript plugini yardımıyla kişiye istediğiniz miktarda para gönderebilirsiniz.

Kod:
on death of player:
on death of player:
    victim is a player
    attacker is a player
    if attacker is not the victim:
        execute console command "eco give %attacker% 10"
        send "You earned 10 money for killing " + victim's name to attacker

Bu kodu eski arşivlerimde buldum, çalışıp çalışmadığını deneyebilirsiniz. Ekstra bir yardım isterseniz Discord sunucumuza katılabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl