Yaparım. Evet şu an bilgim az çünkü bu işlerle en son 5 yıl önce uğraştım. Ama yapabilirim. NPC bana daha mantıklı geldi. Çek ile yine aynı şeye çıkıyor. Oyuncular için uğraştırıcı olur.Ben
Bence bu konuyu açan biri yapamaz en basiti benim dediğim çek ile.
Protocol#1087
bir sunucu tutturmak istiyor ise bunu yapmalı zaten, uğraş veyahut emek olmadan bir başarıya ulaşamassın.Çok Uğraştırıcı Bir İşi Yapmasını İstiyorsun.
Bu Konuyu Açan Kişi Zaten Burdan Bilgi Alarak Yapmak İstemiş Burdan Bilgi Alıp Başarıya Ulaşır.bir sunucu tutturmak istiyor ise bunu yapmalı zaten, uğraş veyahut emek olmadan bir başarıya ulaşamassın.
Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar alınmasın onlara çok teşekkür ederimDerdiniz laf sokmk mı yardım etmek mi? Anlamıyorum.
Tamam çek olayını hatırladım o da olmaz değil olur teşekkür ederim ama Diğer büyük sunuclarda kullanılan Köylüden normal parayla eşya satın alma nasıl olur onu soruyorum bir de köylüye tııklayarak yine farklı yerlere ışınlanma mesela böyle şeyler nasıl yapılır öğrenmek istedğim budur. Skript biraz sıkıntılı çünkü sunucumda skript plugini çalışmıyor.Sana çek ve para aynı şey diyorum çek olmaz diyon :)
Arkadaş çek kullanmak istemiyormuş bilader, daha ne uzatıyorsun?Sana çek ve para aynı şey diyorum çek olmaz diyon :)
-
Bilader filan ? arkadaş yapamıyormuş çözüm yolları sunuyorum ? Senin gibi boş bir şekilde milletin sundugu çözümlere eleştiri yapmıyorum bir fikrin varsa konu açık buyur.Arkadaş çek kullanmak istemiyormuş bilader, daha ne uzatıyorsun?
Çözüm yolu sunmak sürekli aynı şeyi değiştirip farklı mesajlarla göndermek değildir, farklı farklı çözüm yolları üreterek konu sahibine en uygun şekilde yardım etmektir.Bilader filan ? arkadaş yapamıyormuş çözüm yolları sunuyorum ? Senin gibi boş bir şekilde milletin sundugu çözümlere eleştiri yapmıyorum bir fikrin varsa konu açık buyur.
-
Konu sahibi öyle yapamam dedi tek çözüm skript.Daha uzatma bence konuya nerden girdiysen çıkabilirsin.Çözüm yolu sunmak sürekli aynı şeyi değiştirip farklı mesajlarla göndermek değildir, farklı farklı çözüm yolları üreterek konu sahibine en uygun şekilde yardım etmektir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!