Çözüldü Köylü Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben

Bence bu konuyu açan biri yapamaz en basiti benim dediğim çek ile.
Yaparım. Evet şu an bilgim az çünkü bu işlerle en son 5 yıl önce uğraştım. Ama yapabilirim. NPC bana daha mantıklı geldi. Çek ile yine aynı şeye çıkıyor. Oyuncular için uğraştırıcı olur.

Ama skriptin her sürümünü denedim çalışmıyor ve bununla ilgili de bir konu açmıştım ama sorun çözülemedi malesef.

bir sunucu tutturmak istiyor ise bunu yapmalı zaten, uğraş veyahut emek olmadan bir başarıya ulaşamassın.
Bu Konuyu Açan Kişi Zaten Burdan Bilgi Alarak Yapmak İstemiş Burdan Bilgi Alıp Başarıya Ulaşır.

Derdiniz laf sokmk mı yardım etmek mi? Anlamıyorum.

Sana çek ve para aynı şey diyorum çek olmaz diyon :)
Tamam çek olayını hatırladım o da olmaz değil olur teşekkür ederim ama Diğer büyük sunuclarda kullanılan Köylüden normal parayla eşya satın alma nasıl olur onu soruyorum bir de köylüye tııklayarak yine farklı yerlere ışınlanma mesela böyle şeyler nasıl yapılır öğrenmek istedğim budur. Skript biraz sıkıntılı çünkü sunucumda skript plugini çalışmıyor.

Arkadaş çek kullanmak istemiyormuş bilader, daha ne uzatıyorsun?
Bilader filan ? arkadaş yapamıyormuş çözüm yolları sunuyorum ? Senin gibi boş bir şekilde milletin sundugu çözümlere eleştiri yapmıyorum bir fikrin varsa konu açık buyur.

Bilader filan ? arkadaş yapamıyormuş çözüm yolları sunuyorum ? Senin gibi boş bir şekilde milletin sundugu çözümlere eleştiri yapmıyorum bir fikrin varsa konu açık buyur.
Çözüm yolu sunmak sürekli aynı şeyi değiştirip farklı mesajlarla göndermek değildir, farklı farklı çözüm yolları üreterek konu sahibine en uygun şekilde yardım etmektir.

Çözüm yolu sunmak sürekli aynı şeyi değiştirip farklı mesajlarla göndermek değildir, farklı farklı çözüm yolları üreterek konu sahibine en uygun şekilde yardım etmektir.
Konu sahibi öyle yapamam dedi tek çözüm skript.Daha uzatma bence konuya nerden girdiysen çıkabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl