ItsBoraPvP
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 10
Öyle dediyse neden hala çek ile yap, çek kullan, çek ile takas et diye mesajlar atıyorsun? Yeni fikirler üret.Konu sahibi öyle yapamam dedi tek çözüm skript.Daha uzatma bence konuya nerden girdiysen çıkabilirsin.
-
Kardeşim kavga etmiyecem senle, buyur başka fikrin varsa söyle konuda tavsiyen yok yorum kasmak için giriyorsun.Öyle dediyse neden hala çek ile yap, çek kullan, çek ile takas et diye mesajlar atıyorsun? Yeni fikirler üret.
1.8.8 ama böyle bir konu açtım hangi skripti söyledilerse kullandım çalışmadıİstediğin şeyi skript kullanarak yapabilirsin, sunucu sürümüne uygun skript versiyonunu kullanmalısın. Sunucu sürümün nedir?
skript sorunu çözüldü paper a geçtim1.8.8 paperspigot kullan ve 2.2dev36 skript versiyonunu kullan
Protocol#1087
options:
p: &3Coin Market &8»
izinmesaji: &3Coin Market 8» &cBunu yapmak için yeterli izne sahip değilsin.
coin: 1000 #kaç para olacağını belirlersin
command /coinmarket:
permission: coin.market
permission message: {@izinmesaji}
trigger:
open chest with 5 row named "&8CoinMarket" to player
wait a tick
format slot 24 of player with 399 named "&eCoin Satın Al" to close then run [execute player command "satinal:coin"]
format slot 8 of player with 166 named "&cKapat" to close
command /satinal:coin:
trigger:
if player's balance is greater than or equal to {@coin}:
remove {@vip} from player's balance
execute console command "give %player% 399 1 0 name:&eCoin"
else:
send "&7Malesef paranız yetersiz&c! &7Gereken para: &d{@coin}" to player
deneyeceğim fakat paper'a geçince daha önemli bir sorun oluştu. GrupManager ve Essentials Kullanıyorum. Normalde /manuadd <player> <group> yazınca başka gruba ekliyordu ve o grubun prefixi görünüyordu. Paper'da ise kendimi hangi gruba eklersem ekleyeyeyim chat , tab ve scoreboard da grup ve prefix hep owner olarak görünüyor. Bu konuda bir çözüm bulabilir misiniz?Skript sorununu çözdüğüne göre sunucuna Citizens ve CommandNPC yükleyerek başlayalım. Npc oluşturup ona kod atayarak halledebilirsin. (Köylü Olarak Oluşturabilirsin.)
Sana küçük bir skript kodladım TUSKE eklentisi gerekiyor, ne istediğini bilmediğim için birtane coin oluşturdum kopyala yapıştır yaparak ne alınması istediğini yapabilirsin. Sorunun Çözüldü ise Çözüldü olarak işaretlersen diğer arkadaşlarda sorunları varsa çözebilirler.
KOD: (DENENMEDİ)
Kod:options: p: &3Coin Market &8» izinmesaji: &3Coin Market 8» &cBunu yapmak için yeterli izne sahip değilsin. coin: 1000 #kaç para olacağını belirlersin command /coinmarket: permission: coin.market permission message: {@izinmesaji} trigger: open chest with 5 row named "&8CoinMarket" to player wait a tick format slot 24 of player with 399 named "&eCoin Satın Al" to close then run [execute player command "satinal:coin"] format slot 8 of player with 166 named "&cKapat" to close command /satinal:coin: trigger: if player's balance is greater than or equal to {@coin}: remove {@vip} from player's balance execute console command "give %player% 399 1 0 name:&eCoin" else: send "&7Malesef paranız yetersiz&c! &7Gereken para: &d{@coin}" to player
Can Öztürk#6167
ayrı bir konu açman daha iyi olurdeneyeceğim fakat paper'a geçince daha önemli bir sorun oluştu. GrupManager ve Essentials Kullanıyorum. Normalde /manuadd <player> <group> yazınca başka gruba ekliyordu ve o grubun prefixi görünüyordu. Paper'da ise kendimi hangi gruba eklersem ekleyeyeyim chat , tab ve scoreboard da grup ve prefix hep owner olarak görünüyor. Bu konuda bir çözüm bulabilir misiniz?
Açtım zaten ama hiç cevap gelmedi :(ayrı bir konu açman daha iyi olur
Her Sorunun İçin Farklı Konu Açmalısınız.deneyeceğim fakat paper'a geçince daha önemli bir sorun oluştu. GrupManager ve Essentials Kullanıyorum. Normalde /manuadd <player> <group> yazınca başka gruba ekliyordu ve o grubun prefixi görünüyordu. Paper'da ise kendimi hangi gruba eklersem ekleyeyeyim chat , tab ve scoreboard da grup ve prefix hep owner olarak görünüyor. Bu konuda bir çözüm bulabilir misiniz?
Açtım ama hiç cevap gelmiyorHer Sorunun İçin Farklı Konu Açmalısınız.
Gelmesini Bekliyeceksin.Açtım ama hiç cevap gelmiyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!