ItsBoraPvP
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 10
-
command /çek [<number>]:
trigger:
if arg 1 isn't set:
message "&7Kullanmak için &c/çek <miktar>"
stop
if arg 1 is set:
if player's balance is bigger than arg-1:
message "&7%arg-1% miktarinda bir çek yazdiniz !"
remove arg-1 from player's balance
give 1 paper named "&8%arg-1% &8TL" with lore "&7Çek'i açmak için tiklayiniz !" to player
rightclick with paper:
if "%name of player's tool%" contains "&8TL":
set {_çek} to name of player's held item
set {_çek} to {_çek} parsed as number
message "&7%{_çek}% miktarinda bir para çeki kullandiniz !"
add "%{_çek}%" to player's account
remove 1 of player's tool from player's inventory
evet ama ben köylüye gidip tıklayıp oradan satın alınmasını istiyorumAynı mantık oluyor,ha çekle satın almışsın ha parayla.
-
Zaten dedigim şey o,parayo çeke çevircekler çekide köylü takasa kaycan böylelikle çeki verip itemi alıcaklar.evet ama ben köylüye gidip tıklayıp oradan satın alınmasını istiyorum
racfourdtr
Sunucu sürümü düşük.eklenti işinize yarayabilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
on rightclick on entity:
if display name of targeted entity is "&a&lMADENCİ AMCA":
cancel event
execute player command "/madenmarket"
command /madencioluştur:
permission: madenci.amca
trigger:
spawn 1 villager at player's location
set name of spawned entity to "&a&lMADENCİ AMCA"
Arkadaşın Verdiği Çek Skriptini ShopKeepers'a Katıp Öyle Takas Yaptırabilirsin.Merhaba , ShopKeepers plugini kullanıyorum fakat bildiğim kadarıyla shopkeepersta sadece takas yapılabiliyor. Köylüden parayla eşya satın alınabilinen bir plugin var mıdır ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
serverimde skript plugini çalışmıyor. Bir türlü çözemedimZaten dedigim şey o,parayo çeke çevircekler çekide köylü takasa kaycan böylelikle çeki verip itemi alıcaklar.
Protocol#1087
skript dev35 sürümünü yükledikten sonra Tuske eklentisiyle oluşturulan bir menu skripti kodlayıp NPC eklentisi ile köylüye komutu atayıp menuden alışveriş yapılmasını sağlayabilirsin.serverimde skript plugini çalışmıyor. Bir türlü çözemedim
Çok Uğraştırıcı Bir İşi Yapmasını İstiyorsun.skript dev35 sürümünü yükledikten sonra Tuske eklentisiyle oluşturulan bir menu skripti kodlayıp NPC eklentisi ile köylüye komutu atayıp menuden alışveriş yapılmasını sağlayabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!