Aesthetic
???? ???????
- Elmaslar
- 150
- Minecraft
- Kurgarra
Discord:
venicix
Cennetin Kapısı Skyblock Spawn
Merhaba MC-TR.com üyeleri bugün sizlere daha önceden yapmış olduğum "Cennetin Kapısı" haritasını tanıtıyorum. Skyblock sunucusu için yaptığım haritada Türkiye'de bulunan Ephesus kütüphanesinden esinlenerek yapmış bulunmaktayım. Görüş ve eleştirilerinizi yazmayı ve elmas vermeyi unutmayın...
www.mc-tr.com
Babil'in Asma Bahçeleri Spawn
Merhaba MC-TR.com üyeleri bugün sizlere 575,077 blok kullanarak 13 saatte tek başıma yaptığım dünyanın 7 harikasından biri olan "Babil'in Asma Bahçeleri"nin Spawn Haritasını tanıtmak istiyorum. Görüş ve eleştirilerinizi yazmayı unutmayın. Yapmamı istediğiniz buildler varsa; discord...
www.mc-tr.com
Green Medival City
:evet: Sacrylegio ve Aesthetic Tarafından RavelCraft Sunucusuna Yapılmış Küçük Ve Acemi Bir Çalışmadır :evet: Şimdiden Destek Olan Ve Yanımızda Duran Herkeze Teşşekürler Buraya Kadar Şehir'in Kısa Bir Tanıtımıydı Şimdi İse Kale'den ufak görseller. Bu Harita RavelCraft Adına Yapılmış Ve Proje...
www.mc-tr.com
Asian Themas | SkyBlock Spawn
3 Saat içersinde yapmış olduğumuz uzak doğu temalı haritamız bitti ve acemi bir çalışma bile olsa burda sergilemek ve göstermek istedim. Bu projeye arkadaşım emre ile başladık ve sonunda bitirdik dağları güzel yapamadık alanımız çok dar olduğu için lütfen maruz görün. Herkese şimdiden teşşekür...
www.mc-tr.com
Hellenic Themas |Survival - Faction Spawn |OrigamiProjects
Arkadaşlar Emre Gokcan ve Ege Gencer'in yapmış oldugu yunan temalı çok açamlı spawn karşınızda böyle çalışmalar daha fazlası OrigamiProjects adlı build ekibi tarafından daha çok karşınıza çıkıcaktır beklemede kalın. Sorumlu Mimar : Sacrylegio , PrismStuido Yardımcı Mimar : Aesthetic , Enes_Grkl34
www.mc-tr.com