Konu tasarımı ve Banner arıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aesthetic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aesthetic

???? ???????
Elmaslar
150
Minecraft
Kurgarra

Discord:

venicix

Adsız.png
Herkese merhaba. Sunucum için hareketli konu tasarımı ve reklam banneri arıyorum arıyorum. Forumda paylasan varsa veya yapabilirseniz çok yardımcı olur. eyer ben ücretli yaparım diyorsanız ininal'da 12 tl'm var ayriyetten sizin için minecraft haritası yapabilirim. Eyer kredi kartından kabul ederseniz 25tl lik bir bütcem var. Şimdiden teşekkürler :)

Animasyonlu konu tasarımları 35+ üstü oluyor genelde.Fakat bir tasarım yaptırcaksan iyi birine yaptırcaksın.
@Anathory

Yaptırıcaksan en iyi yapana yaptırabilirsin, o da fiyatına karşılık anlaşır heralde.

Bütçe konusunda elimden geldiğince yardımcı olmayı denerim, Anathory#8248

En son aylar önce hizmet aldın, bence böyle bir yargıya varma.

Satıcı izni olmadığından bu kişiyle iletişime geçmeniz biraz sıkıntılı.
Satıcı iznim yok diye ben satış yapamıcak mıyım :D kişi kimden almak isterse alabilir burada gidip de sizden müşteri çalmıyorum iletişime geçmek isterse buyursun geçsin

Satıcı iznim yok diye ben satış yapamıcak mıyım :D kişi kimden almak isterse alabilir burada gidip de sizden müşteri çalmıyorum iletişime geçmek isterse buyursun geçsin
Satıcı iznin yoksa satış yapamazsın, bence devam etme bu olaya. Müşteri istediğini seçer problem o değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl