amacım tartışma çıkarmak değil sadece özgün olmadığınızı söyledim müşterinede aynı şeyi söyledim bak dalgana uğraşma benleYa birader sırf tartışma çıkartmak için uğraşıyorsun adam öyle istemiş öyle yapmışım seni ne alakadar eder ne dememi bekliyorsun. Müşteri öyle istediği için ondan yapılmış yani bunu bu kadar kafaya takmasanız mı acaba?
erscyus
Arkadaşım müşteri onu istediği için o yapıldı bu özgünlükle alakası yok müşteri sana siyah dediyse pembe mi yapacaksın onu istedi onu yaptım burda bana özgün değilsin diye laf atmana gerek yokamacım tartışma çıkarmak değil sadece özgün olmadığınızı söyledim müşterinede aynı şeyi söyledim bak dalgana uğraşma benle
bak dostum ben sana özgün değilsin demiyorum iyice oku şu müşterine yazdığım cevabı orada sana batan nedir müşterine söylediğim lafı üzerine alındıysan o zaman benim yapabileceğim bir şey yok ayrıca tasarım yaparkende dikkatli ol müşterilerini uyar böyle bir tasarım şu firmada ücretsiz olarak veriliyor ya da şu forumda ücretsiz olarak indirebilirsin bu işi sadece para kazanmak için yapma bana bir sürü insan yazıyordu şu tasarımın aynısını yaparmısın diye bende onları ücretsiz bulacağı yerlere yönlendiriyordum bu işi sırf para kazanmak için yapmadım ben müşterilerim var tasarım piyasasını öldürdüler artık forumda ki kaliteli işçilik yapan tasarımcılar bile bu yüzden Minecraft tasarımlarını yapmayı bıraktı diyeceklerim bu kadar konuya daha fazla yorum yapmayacağım hayatında başarılar dilerim.Arkadaşım müşteri onu istediği için o yapıldı bu özgünlükle alakası yok müşteri sana siyah dediyse pembe mi yapacaksın onu istedi onu yaptım burda bana özgün değilsin diye laf atmana gerek yok
erscyus
Bunu alan zaten o firmadaki o tasarımı ücretsiz olduğunu bilerek kendisi satın aldı. Neyse görüşlerin için teşekkür ediyorum uzatmaya gerek yok iyi günler.bak dostum ben sana özgün değilsin demiyorum iyice oku şu müşterine yazdığım cevabı orada sana batan nedir müşterine söylediğim lafı üzerine alındıysan o zaman benim yapabileceğim bir şey yok ayrıca tasarım yaparkende dikkatli ol müşterilerini uyar böyle bir tasarım şu firmada ücretsiz olarak veriliyor ya da şu forumda ücretsiz olarak indirebilirsin bu işi sadece para kazanmak için yapma bana bir sürü insan yazıyordu şu tasarımın aynısını yaparmısın diye bende onları ücretsiz bulacağı yerlere yönlendiriyordum bu işi sırf para kazanmak için yapmadım ben müşterilerim var tasarım piyasasını öldürdüler artık forumda ki kaliteli işçilik yapan tasarımcılar bile bu yüzden Minecraft tasarımlarını yapmayı bıraktı diyeceklerim bu kadar konuya daha fazla yorum yapmayacağım hayatında başarılar dilerim.
XLinter#0008
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!