erscyus
çok güzel işler basariyorsun ve git gide yukseliyorsun umarım daha iyi olursun hoş bir konu tasarımı. ;)
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.yine farklı bir şaheser!
xdredd.
yapan kişi zaten bunu belirtmiş ne gerek vardı bu tarz bir mesaja anlamadımGörselde ki 10 farkı bulun
![]()
![]()
![]()
müşterine söyleseydin bu tasarımın ücretsizi var diye 10 kuruş kazanıcam diye firmaların ücretsiz dağıttığı şeyleri kopyalaman yakışmamış.Müşterim o şekilde istediği için ona benzer yapıldı.
♆ chenex#1801
Ücretsizinin olduğunu bilerek satın aldım.müşterine söyleseydin bu tasarımın ücretsizi var diye 10 kuruş kazanıcam diye firmaların ücretsiz dağıttığı şeyleri kopyalaman yakışmamış.
erscyus
Güzel yorumun için teşekkür ederim.Bence güzel olmuş fakat müşteriye göre öyle midir bilemem.
Müşterinin beklentisi bu değilse zaten olmamış diyecektir.
Bence hoş görünümlü, klas tasarımlı, kullanıma uygun bir tasarım olmuş.
Tasarımınızı beğendim eğer ileride sunucu açma gibi bir planım olursa size ulaşmayı düşünüyorum :)
Umarım kendini daha da geliştirirsin.
Kolay gelsin, iyi forumlar ve böyle devam et! :)
yinede kopyalamadığı anlamına gelmez özgün olmanız dileğiyle.Ücretsizinin olduğunu bilerek satın aldım.
erscyus
Ya birader sırf tartışma çıkartmak için uğraşıyorsun adam öyle istemiş öyle yapmışım seni ne alakadar eder ne dememi bekliyorsun. Müşteri öyle istediği için ondan yapılmış yani bunu bu kadar kafaya takmasanız mı acaba?yinede kopyalamadığı anlamına gelmez özgün olmanız dileğiyle.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!