konu kilit lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mega Team
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.027
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|| Sunucu Özellikleri ||

Sunucu IP / Adres : play.newsunmc.tk
Sunucu Sürümü : 1.8.X / 1.7.X
Sunucu Oyunları : SkyBlock (Yakında HUB !)
Slot / Kapasite : Sınırsız
Lokasyon : Türkiye

NOT: Bu Arada Map Ve Pluginlerimiz Satın Alınmıştır ! Alıntı Veya Çalıntı Demeyiniz !

|| Sunucu Yetkilileri ||

EmreDarkTR : Emre Baş Kurucu
_MaGiC_StIcK_ : Ercan Kurucu
xCladx : Aefe Pluginer/Kurucu (Ben :D)

|| Sistemler ||

/lig : Adalardaki Farm Yarışmasını Kapsayan Bir Sistemdir. /lig Yazarak Bilgilenebilirsiniz.

/şirket : Markete Satmanın Yanında Birde Şirket Açarak Para Kazanabilirsin.

/coin : Spawner Ve Para Almak İçin Harika Bir Sistem ! Coini /warp köylütakas'dan alabilirsin.

/adakit : Sunucumuz OP'dur ! Evet Sizleri Düşündük. 1 Demir Spawner Bu Komutta !

|| VIP FIYATLARI ||

VIP | 15 Tl / 1 Ay | 30 TL SINIRSIZ
MegaVIP | 25 TL / 1 Ay | 45 TL SINIRSIZ
UltraVIP | 40 TL / 1 Ay | 65 TL SINIRSIZ
NewVIP | 55 TL / Ay | 100 TL SINIRSIZ

|| SUNUCU RESIMLERİ ||

Spawn :
7ymO5a.png

Market :

lbYoaE.png

Köylü Takas :

Ma955a.png

Yetkililer :

g9jzl2.png

Moblar :

vJYdY6.png

Sunuucumuza Senide Beklerim !

play.newsunmc.tk
[DOUBLEPOST=1505260724,1505254291][/DOUBLEPOST]
|| Sunucu Özellikleri ||

Sunucu IP / Adres : play.newsunmc.tk
Sunucu Sürümü : 1.8.X / 1.7.X
Sunucu Oyunları : SkyBlock (Yakında HUB !)
Slot / Kapasite : Sınırsız
Lokasyon : Türkiye

NOT: Bu Arada Map Ve Pluginlerimiz Satın Alınmıştır ! Alıntı Veya Çalıntı Demeyiniz !

|| Sunucu Yetkilileri ||

EmreDarkTR : Emre Baş Kurucu
_MaGiC_StIcK_ : Ercan Kurucu
xCladx : Aefe Pluginer/Kurucu (Ben :D)

|| Sistemler ||

/lig : Adalardaki Farm Yarışmasını Kapsayan Bir Sistemdir. /lig Yazarak Bilgilenebilirsiniz.

/şirket : Markete Satmanın Yanında Birde Şirket Açarak Para Kazanabilirsin.

/coin : Spawner Ve Para Almak İçin Harika Bir Sistem ! Coini /warp köylütakas'dan alabilirsin.

/adakit : Sunucumuz OP'dur ! Evet Sizleri Düşündük. 1 Demir Spawner Bu Komutta !

|| VIP FIYATLARI ||

VIP | 15 Tl / 1 Ay | 30 TL SINIRSIZ
MegaVIP | 25 TL / 1 Ay | 45 TL SINIRSIZ
UltraVIP | 40 TL / 1 Ay | 65 TL SINIRSIZ
NewVIP | 55 TL / Ay | 100 TL SINIRSIZ

|| SUNUCU RESIMLERİ ||

Spawn :
7ymO5a.png

Market :

lbYoaE.png

Köylü Takas :

Ma955a.png

Yetkililer :

g9jzl2.png

Moblar :

vJYdY6.png

Sunuucumuza Senide Beklerim !

play.newsunmc.tk

Serverinize Geldim Gelmez Olaydım Kimse Oyuncularla İlgilenmio Server Yönetmeyi Bilen Biri Server Açsa Daha Mantıklı Olcak.
Bide Bu Arada Mapınız Alıntı Kim Yaptıysa Yada Parayla Aldıysan 2 Kişi Ye Satmış Aynı Mapı :D[DOUBLEPOST=1505290041,1505290004][/DOUBLEPOST]Serverinize Geldim Gelmez Olaydım Kimse Oyuncularla İlgilenmio Server Yönetmeyi Bilen Biri Server Açsa Daha Mantıklı Olcak.
Bide Bu Arada Mapınız Alıntı Kim Yaptıysa Yada Parayla Aldıysan 2 Kişi Ye Satmış Aynı Mapı :D

Serverinize Geldim Gelmez Olaydım Kimse Oyuncularla İlgilenmio Server Yönetmeyi Bilen Biri Server Açsa Daha Mantıklı Olcak.
Bide Bu Arada Mapınız Alıntı Kim Yaptıysa Yada Parayla Aldıysan 2 Kişi Ye Satmış Aynı Mapı :D[DOUBLEPOST=1505290041,1505290004][/DOUBLEPOST]Serverinize Geldim Gelmez Olaydım Kimse Oyuncularla İlgilenmio Server Yönetmeyi Bilen Biri Server Açsa Daha Mantıklı Olcak.
Bide Bu Arada Mapınız Alıntı Kim Yaptıysa Yada Parayla Aldıysan 2 Kişi Ye Satmış Aynı Mapı :D
Ne zaman geldiğinibilmiyorum ama bir pluginer olarak tüm günüm serverda benim dışımdakiler çoğu zaman server ile ilgilenemiyor. zaten bir sürü rehber alımı oldu daha kaliteliyiz artık.[DOUBLEPOST=1505307579][/DOUBLEPOST]
Ne zaman geldiğinibilmiyorum ama bir pluginer olarak tüm günüm serverda benim dışımdakiler çoğu zaman server ile ilgilenemiyor. zaten bir sürü rehber alımı oldu daha kaliteliyiz artık.[DOUBLEPOST=1505402098][/DOUBLEPOST]Konuyu Çöp & Arşive Taşıyın Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl