Sol Reklam

konu kilit lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mega Team
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.854
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mega Team

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
28
Puanlar
0
Yer
İstanbul
Minecraft
eksen4
Son düzenleme:
Sahibi @SkyLine olan SkyPiea sunucusundan haritalarınız alıntıdır. Dava açılabilir.

Konu Tasarımı 3/10
Build 1/10(ALINTI)
Pluginler 9/10

Sunucunuzun sistemleri güzel, konu tasarımı kötü olmuş, mapler alıntımı pek bir bilgim yok o yüzden düşüncemi yazmadım :)

konu geliştirilebilir.
serverde başarılar

Mapiniz iyi deyil spawn noktasi balonlar agaclar vs sadece gemi guzel ancak oyle gemiyi yapan birininde oyle spawn yapicaina pek inanmiyorum.
Emin deyilim belkide schematicdir.
Bosa para vermissiniz.
Ve bu map @EmirReizTR soylediyi sunucudada vardi.

Mapiniz iyi deyil spawn noktasi balonlar agaclar vs sadece gemi guzel ancak oyle gemiyi yapan birininde oyle spawn yapicaina pek inanmiyorum.
Bosa para vermissiniz.
Satın Alındı Kaç Kere Söyleyim ?[DOUBLEPOST=1505151643,1505151487][/DOUBLEPOST]
Bosa para vermissiniz.
Satın Alındı Kaç Kere Söyleyim ?

Konu Tasarım Kötü Sunucuda Başarılar,İyi Forumlar:D

Merhaba haritalar güzel pluginlerde yazım hatası olmuş galiba,Başarılar bu arada sunucu kaç günlük [ada 1.si 70k ada leveli varda]

Konu düzeni baştan sona kadarıyla kötü açıkcası haritanın görselleri olmasa konu düzenine bakan kişiler serverin yöneticilerinin çoçuk olduğunu düşünür, harita boş olmuş bir gemi zeplin güzel oturmuş ki oda schematicdir büyük ihtimal o zeplini yapan neden böyle bir map yapsınki? konu düzenini düzenlerseniz ve haritalara biraz eklemler yaparak güzelleştirirseniz daha çok oyuncu gelebilir. başarılar dilerim...

Konu Düzeni Çok Kötü durumda
sunucuda extradan ayırıcak bi sistem yok
konuya düzen verilmeli dikkat çekmek için.

Konu Düzeni Çok Kötü durumda
sunucuda extradan ayırıcak bi sistem yok
konuya düzen verilmeli dikkat çekmek için.
Sizin İstediğiniz Sistemleri Sayayım : Rehber OLMAK , ALIM VARMI demek , 99999 Demir Spawner Almak tamam Bu server tutar kesin[DOUBLEPOST=1505199514,1505199465][/DOUBLEPOST]Zombie Money - Şirket - Lig - AdaKit 4 Sistem Var Serverda Neyini Beğenmiyorsunuz. Sadece Adakit Alıntı

Sizin İstediğiniz Sistemleri Sayayım : Rehber OLMAK , ALIM VARMI demek , 99999 Demir Spawner Almak tamam Bu server tutar kesin[DOUBLEPOST=1505199514,1505199465][/DOUBLEPOST]Zombie Money - Şirket - Lig - AdaKit 4 Sistem Var Serverda Neyini Beğenmiyorsunuz. Sadece Adakit Alıntı
Hayır, hayır! ordaki arkadaşımız konuyu ve sistemleri eleştiriyor bundada haklı bi durumda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı