KONU KAPANSIN

Sunucu haritaları alıntı, hiç bir sistem göremedim bizzat sunucuya girip baktım. Klasik eski faction sunucularından bir fark göremiyorum kendinizi ve sunucunuzu geliştirmeniz dileğiyle başarılar.

Geliştirilmeli.

Mapler alıntı , siatemler belirtilmemiş başarılar...
Doğru diyorsunuz yeni paket satın aldık zaten yeni sistemlerle karşınızdayız forumu açanda arkadaşım pek anlamaz paketten doğrusu şuan mapları satın aldık ve paketi kendimiz yaptık sunucumuza her daim bekleriz yorumunuz için teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu haritaları alıntı, hiç bir sistem göremedim bizzat sunucuya girip baktım. Klasik eski faction sunucularından bir fark göremiyorum kendinizi ve sunucunuzu geliştirmeniz dileğiyle başarılar.
Doğru diyorsunuz yeni paket satın aldık zaten yeni sistemlerle karşınızdayız forumu açanda arkadaşım pek anlamaz paketten doğrusu şuan mapları satın aldık ve paketi kendimiz yaptık sunucumuza her daim bekleriz yorumunuz için teşekkürler

Günümüzün yeni nesil Faction sunucularının yanı sıra klasik sistemlerin olduğu basit bir sunucu olmuş ki şahsen sunucuyu hiç beğenmedim ?

Mapler alıntı , siatemler belirtilmemiş başarılar...
düzeltildi... paket satın alındı değişim oldu

Son düzenleme:
İyiki sansor değil

Sunucu discordumuza gelip reklam yapmaları ne kadar düşük seviyede olduklarını belli ediyor.Ayrıca bizzat sunucumda oynayıp hiçbir plugin bilgisi olmadan alıntı paket veya satın alınmış paket kullanması da yüksek bir yere gelemeyeceğinin kanıtıdır bence.
2020.07.27-23.25 (2).png

Bu arada sunucuda gerçekten hiç lag yok ve sevdiğim sayılı sunuculardan birisidir. Herkesin mutlaka sunucuya gelmesini öneririm ? ☕

Sistemler & Tasarım klasik, haritaları göremedim başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl