Corrsy#7006
Doğru diyorsunuz yeni paket satın aldık zaten yeni sistemlerle karşınızdayız forumu açanda arkadaşım pek anlamaz paketten doğrusu şuan mapları satın aldık ve paketi kendimiz yaptık sunucumuza her daim bekleriz yorumunuz için teşekkürlerMapler alıntı , siatemler belirtilmemiş başarılar...
Doğru diyorsunuz yeni paket satın aldık zaten yeni sistemlerle karşınızdayız forumu açanda arkadaşım pek anlamaz paketten doğrusu şuan mapları satın aldık ve paketi kendimiz yaptık sunucumuza her daim bekleriz yorumunuz için teşekkürlerSunucu haritaları alıntı, hiç bir sistem göremedim bizzat sunucuya girip baktım. Klasik eski faction sunucularından bir fark göremiyorum kendinizi ve sunucunuzu geliştirmeniz dileğiyle başarılar.
Doğru diyorsunuz yeni paket satın aldık zaten yeni sistemlerle karşınızdayız forumu açanda arkadaşım pek anlamaz paketten doğrusu şuan mapları satın aldık ve paketi kendimiz yaptık sunucumuza her daim bekleriz yorumunuz için teşekkürlerGeliştirilmeli.
Doğru diyorsunuz yeni paket satın aldık zaten yeni sistemlerle karşınızdayız forumu açanda arkadaşım pek anlamaz paketten doğrusu şuan mapları satın aldık ve paketi kendimiz yaptık sunucumuza her daim bekleriz yorumunuz için teşekkürler
Günümüzün yeni nesil Faction sunucularının yanı sıra klasik sistemlerin olduğu basit bir sunucu olmuş ki şahsen sunucuyu hiç beğenmedim ?
düzeltildi... paket satın alındı değişim olduMapler alıntı , siatemler belirtilmemiş başarılar...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!