Konu kapansın yenisi açılacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shirayuki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.264
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle bu paketi ben yapmıştım bir kişiye saatım oda herkeze yaymış paketi yanı bu paketi kullanmaya izniniz yok. Paket Play.CraftRosi.Com sunucusunda kullanılıyor unutmayın
TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR
Bu paketi Plugin Paketim satış sorumlusu Dolunay'dan aldım o yüzden bir derdiniz varsa onla görüşünüz.

Özgün sunucu isminiz için Teşekkürler :) Başarılar. Umarım istediginiz yerlere gelirsiniz.
Sizin isminizin olduğundan haberim bile yok.Herkes kendi yoluna bakar benim aklıma bu geldi ve bunu kullandım ve hiç bir yerde bu ismi kullanamazsınız diye bir uyarı görmedim.

Biz sadece ismine takılmıştık demek ki pakette bir yerden alınmış. Açıkçası "TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR" sözünüz tam anlamı ile bu arkadaş için geçerli :))
Paket alındı değil satın aldım dediğim gibi sizin isminizden haberim bile yok böyle bir sunucu olduğumdan da haberim yokç.

Sizin isminizin olduğundan haberim bile yok.Herkes kendi yoluna bakar benim aklıma bu geldi ve bunu kullandım ve hiç bir yerde bu ismi kullanamazsınız diye bir uyarı görmedim.
Estağfurullah ben de zaten kullanamazsınız diye bir şey söylemedim, fakat bu görmedim demeniz şunu gösteriyor bana :

"Etrafta olan sunuculardan haberim yok, ilgi alakam bu kadar" gibi algıladım ben ^-^ yine de başarılar

SUNUCUNUN HİÇ BİR KISMI ÇALINTI DEĞİLDİR.BÜTÜN HEPSİ SATIN ALINARAK YAPILMIŞTIR BUNA DOMAİNLER DE DAHİLDİR.BU PAKETİ BANA SATAN PLUGİN PAKETİM SATIŞ GÖREVLİ
Estağfurullah ben de zaten kullanamazsınız diye bir şey söylemedim, fakat bu görmedim demeniz şunu gösteriyor bana :

"Etrafta olan sunuculardan haberim yok, ilgi alakam bu kadar" gibi algıladım ben ^-^ yine de başarılar
Bütün açılan sunuculara her daim bakarım fakat demek ki sizinkisi ilgimi çekmemiş iyi günler ;)

Bütün açılan sunuculara her daim bakarım fakat demek ki sizinkisi ilgimi çekmemiş iyi günler

ee sunucu kapanmış 3. günden?

1577647734366.png
sunucuya girdim eşya atayım mı dedim ve sunucuyu kötüledim anladım abbe girmeyin emekler boşa gider

Sunucu tamamen alıntıdır. Maplerinden tutmuş sistemlerine kadar. Doğruyu söylediğin zaman direk ban veya mute atıyorlar. Sayğısız davranıyorlar oyunculara karşı. Emek verip kendinize özel yapsaydınız güzel olurdu. Bence boşa zaman israfı, oynamağı önermiyorum,emekleriniz boşa gider. Başarılar.

haritlar güzel
sistemler detaylandırılmalı
konu tasarımınız idare eder ama kısa zamanda yeni bir tasarım ile görmek güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl