Shirayuki
Zümrütü boş ver, elmas var mı?
- Elmaslar
- 100
- Minecraft
- sfinctah
Discord:
sitozin
sitozin
Konu tasarımı güzel ama daha ayrıntılı olabilirdi. Eklenti paketi ve haritalarınız'da biraz özgün olsanız iyi olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 100194
Ekli dosyayı görüntüle 100195
Ekli dosyayı görüntüle 100196
Ekli dosyayı görüntüle 100197
Ekli dosyayı görüntüle 100199
Ekli dosyayı görüntüle 100200Ekli dosyayı görüntüle 100201
Ekli dosyayı görüntüle 100203Ekli dosyayı görüntüle 100204
Ekli dosyayı görüntüle 100205Ekli dosyayı görüntüle 100206
Ekli dosyayı görüntüle 100207Ekli dosyayı görüntüle 100208
Unutma sen yoksan hala 1 kişi eksiğiz:
play.cosmicnetworks.xyz
oyna.cosmicnetworks.xyz
sitozin
Değerli yorumun için teşekkür ederim.Konu tasarımı güzel ama daha ayrıntılı olabilirdi. Eklenti paketi ve haritalarınız'da biraz özgün olsanız iyi olabilir.
Başarılar sizinle olsun.
sitozin
Değerli yorumun için teşekkür ederim.Konu tasarımı geliştirilirse daha güzel olabilir başarılar...
sitozin
Teşekkürler en kısa zamanda sunucuya da beklerim :)Mapleriniz güzel konu tasarımınız güzel sistemler gelişebilir başarılar.
VoltiPlay#1737
kendisi gibi maplar ve sclerde çok özgündür efenimxd Maşallah efenim, sunucu ismi çok yaratıcııı
VoltiPlay#1737
:D kesinliklekendisi gibi maplar ve sclerde çok özgündür efenim
VoltiPlay#1737
Biz sadece ismine takılmıştık demek ki pakette bir yerden alınmış. Açıkçası "TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR" sözünüz tam anlamı ile bu arkadaş için geçerli :))Öncelikle bu paketi ben yapmıştım bir kişiye saatım oda herkeze yaymış paketi yanı bu paketi kullanmaya izniniz yok. Paket Play.CraftRosi.Com sunucusunda kullanılıyor unutmayın
TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!