Panelin kendilerine ait olduğunu söylememişler zaten, ÖZEL DİZAYN olduğunu söylemişler.Panelin giriş bölümünü ve renklerini değiştirince panel size mi ait oluyor? Başarılar iyi satışlar.
Panelin kendilerine ait olduğunu söylememişler zaten, ÖZEL DİZAYN olduğunu söylemişler.Panelin giriş bölümünü ve renklerini değiştirince panel size mi ait oluyor? Başarılar iyi satışlar.
Ghostmc ile uzun yıllar çalışmak dileğiyle.2 Tane kiralık ve 2 tane vds ile çalışıyorum kendileri ile. Sadece oyun değil diğer projelerimde de kullanıyorum sunucularını. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederiz, inşallah uzun yıllar çalışırız.Projelerimde Kullanmak Üzere 16 Gb Dedicated Aldım Ve Çok Rahat Kullanıyorum Hiçbir Sorun Teşkil Etmiyor Tavsiye Ederim.
Teşekkürler, kapımız her zaman açık :)kodzer.games sitenize aşık oldum :) yakında kapınızı çalacağım sanırım. Bol kazançlar, iyi çalışmalar.
Müsait bir zamanda tekrar oynarız, teşekkürler yorumun için :DEn çok beğendiğim oyun sunucusu sağlayıcı site. Samimiyette 10 puan(Rekabetçi bile girdik siz düşünün :D ) Destekte 10 puan, makinelere de 10 puan veriyorum uzatmıyorum zaten hepsine 10 puan vereceğimi anladınız kolay gelsin.
Teşekkürler, bir gün birlikte çalışmak dileğiyle..
Şirketinizi hiç deneme fırsatım olmadı. Ama gördüğüm kadarıyla gayet güvenilir bir şirketsiniz. Hiç çekinmeden siteyi kullanabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!