Kodzer.games Aktif ! +50 Oyun | 6 Lokasyon | TS3 Hediye!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KODZER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 23.026
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size yemin ediyorum böyle desteği ailenizden bile göremezsiniz!. Kaç gündür makine arıyordum kodzer karşıma çıktı. Girdim sitesine baktım fiyatlar efsanee vdsler biraz yüksek. Sonra canlı destek var yazdım ordan böyle böyle inanırmısınız 30 dakika olmuştur yazışmamız. Ben sevgilimle bile bu kadar konuşmadı m:D Gerçekten helal olsun. Birde ilk ay olarak indirim yaptılar kebabb :D

Size yemin ediyorum böyle desteği ailenizden bile göremezsiniz!. Kaç gündür makine arıyordum kodzer karşıma çıktı. Girdim sitesine baktım fiyatlar efsanee vdsler biraz yüksek. Sonra canlı destek var yazdım ordan böyle böyle inanırmısınız 30 dakika olmuştur yazışmamız. Ben sevgilimle bile bu kadar konuşmadı m:D Gerçekten helal olsun. Birde ilk ay olarak indirim yaptılar kebabb :D
Uzun süre çalışmak dileğiyle :)[DOUBLEPOST=1520802053,1516463506][/DOUBLEPOST]İstanbul/Radore de kendimize özel ayrılmış alanımızda yeni alt yapı işlemleri bitti!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucular için en düşük ping değeri ve 900 download 900 upload olmak üzere 10gbit alt yapı hazır!

*Tüm vdslerde ve panelli sunucularda geçerlidir.

Discord sunucunuz mevcutmu ?

Müşterilerimizin tavsiye/isteklerini her zaman yerine getirmeye çalışıyoruz. Destek ekibine Discord isteğiniz iletildi @LySoon

Discord destek sunucumuz aktif! Sunucuya katılarak merak ettiğin soruları sorabilir veya destek alabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl