Kodzer.games Aktif ! +50 Oyun | 6 Lokasyon | TS3 Hediye!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KODZER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 23.026
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır yok. VDS almadığın süreç minecraft paketlerinde web panel hizmeti sunuyorlar
peki ben sunucu işlerinden vds den pek anlamıyorumda, VDS ye hub kurabilirmiyiz ? uzak masa üstü istiyorum ben

Hakkını gerçekten veren bir hosting. Sunucuyu ilk aldığımızda 1-2 hata oluyor, onları da hemen düzeltiyorlar zaten hızlı destekten.
10/10
Teşekkür ederiz, görevimizi yapıyoruz.[DOUBLEPOST=1509874639,1508392795][/DOUBLEPOST]Güncel

Son düzenleme:
@KODZER 1 veya 2 ay önce 50TL'lik bir para yatırdım. | Counter-Strike:Global Offensive | gelirse arkadaşımla para yatırıp ordan Sunucu alacağız. :)
Hayırlı Satışlar,
İyi Forumlar

@KODZER 1 veya 2 ay önce 50TL'lik bir para yatırdım. | Counter-Strike:Global Offensive | gelirse arkadaşımla para yatırıp ordan Sunucu alacağız. :)
Hayırlı Satışlar,
İyi Forumlar
Yakında geliyor, takipte kalın.

Konu ve satışlarımız günceldir.

Uzun zaman önce kendilerinde büyük bir sunucum bulunmaktaydı. Verdikleri hizmet, ilgi ve saygılı yaklaşımları o kadar beğenimi kazandı ki neredeyse üstünden 1 yıl geçtikten sonra bile sitelerine girdim, destek personeli ile sohbet ettim. İlgi ve alakaları puan ile ölçülemeyecek, hizmetleri ise paha biçilemeyecek kadar iyidir. Onca zamandan sonra bile KODZER der geçerim. Vaktinde yarı yolda bırakmış olsam da...
İmza
Kahraman Özyurt
Kozy

Uzun zaman önce kendilerinde büyük bir sunucum bulunmaktaydı. Verdikleri hizmet, ilgi ve saygılı yaklaşımları o kadar beğenimi kazandı ki neredeyse üstünden 1 yıl geçtikten sonra bile sitelerine girdim, destek personeli ile sohbet ettim. İlgi ve alakaları puan ile ölçülemeyecek, hizmetleri ise paha biçilemeyecek kadar iyidir. Onca zamandan sonra bile KODZER der geçerim. Vaktinde yarı yolda bırakmış olsam da...
İmza
Kahraman Özyurt
Kozy
Teşekkür ederiz.

Gayet ilgili ve çok iyi bir firma. Biz de onları tercih ettik. Başarılar KODZER Ekibi :cakbibeslik:

Gayet ilgili ve çok iyi bir firma. Biz de onları tercih ettik. Başarılar KODZER Ekibi :cakbibeslik:
Teşekkür ederiz, size de başarılar SCTR :)[DOUBLEPOST=1514137015,1512222801][/DOUBLEPOST]Konu ve fiyatlar günceldir.[DOUBLEPOST=1514394285][/DOUBLEPOST]Türkiye sunucular için yeni alt yapı hazır!
Ay97gz.png

(Speedtest :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)
Yüksek hızda sunucular için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl