- kodmarin -

Sizce, yararı olacak mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaştığın görüntüler sanırım sitenin üst kısmından alt kısmına kadar. Basit bir projede bu kadar derine girmen gereksiz olmuş.
Umarım dahada geliştirirsin kendini.
Evet, o kısımlar tamamen kaldırıldı. Sadece Ana Sayfa var. Yorumunuz için teşekkür ederim. :) <3

Sadece becerilerin kontrolü için yapılmış bir çalışma olarak görmekten öteye gidemiyorum.
1- Veri güvenliği hakkında bir güvence yok sadece söz var.
2- Verilerin silinmeyeceğine dair bir güvence yok sadece söz var.
3- Tek avantajı anlık önemsiz dosya paylaşımı için işlevsel olabilir. O da uğraştırır.

Sadece becerilerin kontrolü için yapılmış bir çalışma olarak görmekten öteye gidemiyorum.
1- Veri güvenliği hakkında bir güvence yok sadece söz var.
2- Verilerin silinmeyeceğine dair bir güvence yok sadece söz var.
3- Tek avantajı anlık önemsiz dosya paylaşımı için işlevsel olabilir. O da uğraştırır.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Siz tüm her şeyinizi insanların gözüne sokmak ister misiniz?

Söz varsa icraatıda var merak etmeyiniz.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Siz tüm her şeyinizi insanların gözüne sokmak ister misiniz?

Söz varsa icraatıda var merak etmeyiniz.
Genelde kullanıcılar öyle istiyor. Bunu engellemek isterdim ancak tek yapabileceğim projeye kullanarak destek vermek. Onun dışında önyargıları değiştiremem.

Hani github sayfası nerede open source degil mi yoksa

Çok güzel bir proje. Geliştirmeye devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl