- kodmarin -

Sizce, yararı olacak mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ Discord'um: erencan.php#0723

Arkadaş ekleyip, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

+ S.S.S kısmı düzenlendi. (Baya bir düzenlendi.)

+ Butonları dilediğiniz gibi şekillendirme özelliği getirildi.

Kodlamaya başladığından beri seni tanıyorum kendini geliştiriyorsun başarılar kankacım :)

Kodlamaya başladığından beri seni tanıyorum kendini geliştiriyorsun başarılar kankacım :)
Yorumun için teşekkür ederim, canımın içi :)

Evet, tanışalı bayağı oldu ve kodlarkande senin fikirlerini almıştım :)

Sanırım daha önce bir Türk tarafından bu tarzda bir site geliştirilmedi. Hastebin'den daha fazla yeniliğe ve özelliğe sahip olacağından hiç şüphem yok. Umarım seninde istediğin gibi bir kullanıcı kitlesi ulaşır. Başarılar ayrıca tebrikler.

Sanırım daha önce bir Türk tarafından bu tarzda bir site geliştirilmedi. Hastebin'den daha fazla yeniliğe ve özelliğe sahip olacağından hiç şüphem yok. Umarım seninde istediğin gibi bir kullanıcı kitlesi ulaşır. Başarılar ayrıca tebrikler.
Teşekkür ederim ve beni desteklediğin için teşekkür ederim dostum :) <3

Discord adresi paylaşmak yasak.
Merhaba, evet. Kaldırıldı.

Bence kesinlikle reklam koyulmalı,aksi takdirde para kazanılması zorlaşabilir. Onun dışında fikir güzel, ellerine sağlık. Proje içeriğini beğendim.

Bence kesinlikle reklam koyulmalı,aksi takdirde para kazanılması zorlaşabilir. Onun dışında fikir güzel, ellerine sağlık. Proje içeriğini beğendim.
Merhabalar, dün oluşan bir sıkıntıdan dolayı reklam eklemek zorundayız. Çok üzgünüm, sizlere reklamsız sunmak isterdim özür dilerim :(

- Projeyi beğendiğiniz için teşekkür ederim.

Ne önemi varki Ad Block kullanmayan mı kaldı? '':/''

Bu tasarımı nasıl yaptınız

+ Şu andan itibaren, front-face (ön yüz)'ün tasarımını bitirmeye başlıyoruz. Önerileriniz vs. varsa buyrun söyleyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl