- kodmarin -

Sizce, yararı olacak mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+++ Bayağı bir değişiklikler oldu. Dark Tema ve Butonlar eklendi.

+++ Bayağı bir değişiklikler oldu. Dark Tema ve Butonlar eklendi.
ekip olarak güvenliğe önem vermen gerekir.Kimsenin özellikle de şirketler bu işe milyonlar dökerken sana dosyalarını atmasını gerektirecek hoş özellikler gelebilir.Örnek yükleme sınırı olmamalı ve reklam olacak bu işin olmaz denilecek tarafı yok ama öyle insanın gözüne soka soka 10-15 reklam değil.1 belkide 2 üstüne gerek olmadan oradan buradan pop-up çıkmayan.

ekip olarak güvenliğe önem vermen gerekir.Kimsenin özellikle de şirketler bu işe milyonlar dökerken sana dosyalarını atmasını gerektirecek hoş özellikler gelebilir.Örnek yükleme sınırı olmamalı ve reklam olacak bu işin olmaz denilecek tarafı yok ama öyle insanın gözüne soka soka 10-15 reklam değil.1 belkide 2 üstüne gerek olmadan oradan buradan pop-up çıkmayan.
Merhaba, Güvenlik başta gelen konumdur. Bilgileriniz güvende olacak.
Milyon dökmeme gerek yok, sakin kafa & sakin düşünce & iyi sonuç.
Yükleme sınırı olur/olmaz şuan belli bir şey yok.
Reklamlar 1-2 tane olacak evet.
Pop-up olmayacak.

Not: PROJEMİZ İÇİN, "EDİTÖR" ALIMLARI BAŞLAMIŞDIR.

DİSCORD: erencan#7995

Konuyu üstte tutmaya çalışıyorum, ACİL Editör bulmamız lazım.

PROJEMİZ İÇİN, "EDİTÖR" ALIMLARI BAŞLAMIŞDIR.

DİSCORD: erencan#7995

Geliştikten sonra çok başarılı olacağına inanıyorum, ilk başlara göre şuan gayet güzel. Başarılar dilerim. :ayaya:

Geliştikten sonra çok başarılı olacağına inanıyorum, ilk başlara göre şuan gayet güzel. Başarılar dilerim. :ayaya:
Teşekkür ederim, ForestEdge abi. Bu daha en kötü hali : joy :

Herşey çok güzel olmuş.Başarılarının devamını dilerim...

Başarılar, desteğim özgün ve dürüst oldukça arkanızda.​

Ellerinize, emeklerinize sağlık ancak gerçekten Google Drive, Yandex Disk gibi büyük şirketlerin bulut bellek sistemi yerine tercih edileceğini düşünmüyorum. Yine de işleriniz rast gelsin, iyi forumlar.

Ellerinize, emeklerinize sağlık ancak gerçekten Google Drive, Yandex Disk gibi büyük şirketlerin bulut bellek sistemi yerine tercih edileceğini düşünmüyorum. Yine de işleriniz rast gelsin, iyi forumlar.
Merhabalar, Yorumunuz suratımda tebessüm oluşturdu.

Evet, düşünceniz farklı olabilir ama pozitif yaklaşmanız beni mutlu etti.

Yorum yaptığınız için teşekkürler <3

Paylaştığın görüntüler sanırım sitenin üst kısmından alt kısmına kadar. Basit bir projede bu kadar derine girmen gereksiz olmuş.
Umarım dahada geliştirirsin kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl