Klişe = OpSkyBlock Sistemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreCN

Play.McDeyiz.Com
Elmaslar
236
Bu durum baya can sıkmaya basladı.

Biri skyblock sunucusu açıyor ve sistemler hep başka sunucularla aynı oluyor ve online durumu 40 50
Ama başka biri Türkiye de olmayan sistemler ekliyor online durumu 5 10

Bu durum sundan ibaret. yeni sistemlere uzak hep aynı sistemlere alışmış başka bir sistem görünce a bu sistem karışık deyip sunucudan çıkıyor.​

Diyer sunucu sahiplerine sesleniyorum Klişe Sistemleri Bir Kenera Atın Farklı Sistemler Ekleyin

Moderatör tarafından düzenlendi:
Ben ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bence her şey yetkililer ve reklamdan ibaret adam batihost plugin paketi ile sunucu açıyor ama 7/24 online yetkilileri var bütün oyuncular ile konuşuyor berbaber oynuyorlar ilgileniyorlar bu yüzdende oyuncular oyunda duruyor vede reklam veriyorlar sistemle alakası yok

Ben EmreCN'ye katılıyorum. Ama bir sebebi daha var. [BGCOLOR=rgb(184, 49, 47)]1 Hafta boyunca gelen herkese bedava VIP üyeliği + 5 demir blok sp[/BGCOLOR]

Açıkcası artık eskisi gibi ülkemizde Minecraft kitlesi çok büyük değil. Genellikle sıkı oynayan oyuncular büyük sunucularda takılıyor. Geriye kalan kitle ise gelip geçiçi sunucularda oynadığı için kitleler dağılıyor. Her gün değişik ve birbirinden fazla sunucular açılıyor.

Yakında yeni bir projeyi bitiriyorum ve tamamen bitiriyoruz bu Over Powered (OP) olaylarını bitirecek efsanevi bir proje içerisindeyim.

Minecraft'ı doruklarına kadar yaşamanızı sağlayacak bir proje.
Ve evet biliyorum şu anda bir OPSkyBlock sunucum var o sadece proje için para toplama hazırlığı :)

Her şey yetkililer ve reklamdan ibaret dostum adam reklam ver,yor oyuncuları ile ilgileniyor 4-24 aktif olan yetkilileri var (Yetkili demiş iken küfür eden ego yapan terbiyesizlik yapan bir kadroda oyuncular hiç oynamaz)Alıntı isimler bile bir sunucuyu gerçekten etkiliyor en az 20 22 arası yetkili kadron olur ise oyuncular ona göre girerer şimdikiler hepsi 14 15 18 gibi ufak yaşta sunucu açıyorlar ve bazıları bazen hiç tutmuyor sadece masraf cıkartıyor kendilerine sağlam paketin sağlam bir mimar ekibin olursa sağlam bir yetkili kadron olursa sunucunu böyle tutura bilirsin şimdikiler sadece alıntı yapıp çalıyor yada nulled eklenti kullanıyor bir çogu daha yola cıkmadan kapanıyor o yuzden her şey yetkililer ve reklamdan ibaret biraz

Her şey yetkililer ve reklamdan ibaret dostum adam reklam ver,yor oyuncuları ile ilgileniyor 4-24 aktif olan yetkilileri var (Yetkili demiş iken küfür eden ego yapan terbiyesizlik yapan bir kadroda oyuncular hiç oynamaz)Alıntı isimler bile bir sunucuyu gerçekten etkiliyor en az 20 22 arası yetkili kadron olur ise oyuncular ona göre girerer şimdikiler hepsi 14 15 18 gibi ufak yaşta sunucu açıyorlar ve bazıları bazen hiç tutmuyor sadece masraf cıkartıyor kendilerine sağlam paketin sağlam bir mimar ekibin olursa sağlam bir yetkili kadron olursa sunucunu böyle tutura bilirsin şimdikiler sadece alıntı yapıp çalıyor yada nulled eklenti kullanıyor bir çogu daha yola cıkmadan kapanıyor o yuzden her şey yetkililer ve reklamdan ibaret biraz
14 yaşımdayım kısa zamanda plugin kofşamayı öğrendim ama evet bazıları internetten indirdikleri plugin paketleri ile sunucu açıyor bir de bazen benim gibi reklam parası olmayanlar var bu üzüyor beni :/ (Temsili değil gerçek ben)

aynen aynisi hileli op factiondada gecerli ne zevk aliyolar hileliden yabanci bi op fc serverinin aynisini yapmayi denemistim online malasef yerlerde oluyo yani trend olan malasef bunlar

@RisardHacker kanka, Allah'tan umudunu kesme elbet bir kapı açar.

Yakın bir zamanda op devrini bitireceğiz . FabrikaSkyblock getireceğiz kısa bit özetle market yok evlat fabrikanı kur hammadde ara onu işle ve ittahalat yap çalmayın ha %85 bitdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl