Skript Paylaşımı Klavye Hız Testi Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

Furkan Doğan

Ziyaretçi
Merhabalar, Yine Kodlaması Bana Ait Olan, Eğlence Amaçlı, Kimine Göre Saçma, Kimine Göre Eğlenceli Olacak Bir
Skript Paylaşıyorum. Sistemin Amacı Size Verilen 1 Dakika İçerisinde Kaç Kelime Yazabildiğinizi Öğrenmektir, İnternet'te Birçok
Sitesi Bulunuyor Fakat Can Sıkıntısı Diyerek Yazdım.

GEREKEN EKLENTİLER

skript-yaml | Yazmamız Gereken Kelimeleri YAML Dosyasından Çekmemiz Gerekiyor, Bu Yüzden Gerekli.
SkQuery
Skrayfall

KOMUTLAR

/khs - Sadece Tek Komut Bulunuyor, O Da Bu Komut.

SİSTEMDEN GÖRÜNTÜLER

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

KURULUM

KeyboardSpeedTest Dosyamızı İndirip Açtıktan Sonra Karşınıza Çıkan KeyboardSpeedTest.sk Dosyasını plugins/Skript/Scripts Klasörüne
Atıyoruz. Ardından İndirdiğimiz Dosyada Bulunan KeyboardSpeedTest Klasörünü plugins Klasörüne Atıyoruz. Ardından Sunucunuz Açıksa
/sk reload KeyboardSpeedTest Yazıyoruz, Sunucunuz Kapalı İse Başlatmanız Yeterlidir. KeyboardSpeedTest Klasöründe Bulunan Bilgilend,rici
txt Dosyasını Da Mutlaka Okuyun..

SİSTEM

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirusTotal Linki:

Son düzenleme:
Güzel bir skript olmuş.

Güzel bir script olmuş.

Öneri olarak;

Bunları listelettirebilirsin yani yetkili komutla başlatır ve sonra herkes yazmaya başlar en son en çok puan alanlar sıralanır. Bu tarz geliştirmelerle etkinliğe dökülebilir.​

Güzel bir skript olmuş.

Yararlı bir skript, beğendim

Değişik bir skript ancak beğendiğimi söyleyebilirim.

Ellerinize sağlık, skript çok iyi olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl