F
Furkan Doğan
Ziyaretçi
Merhabalar, Yine Kodlaması Bana Ait Olan, Eğlence Amaçlı, Kimine Göre Saçma, Kimine Göre Eğlenceli Olacak Bir
Skript Paylaşıyorum. Sistemin Amacı Size Verilen 1 Dakika İçerisinde Kaç Kelime Yazabildiğinizi Öğrenmektir, İnternet'te Birçok
Sitesi Bulunuyor Fakat Can Sıkıntısı Diyerek Yazdım.
GEREKEN EKLENTİLER
skript-yaml | Yazmamız Gereken Kelimeleri YAML Dosyasından Çekmemiz Gerekiyor, Bu Yüzden Gerekli.
SkQuery
Skrayfall
KOMUTLAR
/khs - Sadece Tek Komut Bulunuyor, O Da Bu Komut.
SİSTEMDEN GÖRÜNTÜLER
KURULUM
KeyboardSpeedTest Dosyamızı İndirip Açtıktan Sonra Karşınıza Çıkan KeyboardSpeedTest.sk Dosyasını plugins/Skript/Scripts Klasörüne
Atıyoruz. Ardından İndirdiğimiz Dosyada Bulunan KeyboardSpeedTest Klasörünü plugins Klasörüne Atıyoruz. Ardından Sunucunuz Açıksa
/sk reload KeyboardSpeedTest Yazıyoruz, Sunucunuz Kapalı İse Başlatmanız Yeterlidir. KeyboardSpeedTest Klasöründe Bulunan Bilgilend,rici
txt Dosyasını Da Mutlaka Okuyun..
SİSTEM
İndirme Linki:
VirusTotal Linki:
Skript Paylaşıyorum. Sistemin Amacı Size Verilen 1 Dakika İçerisinde Kaç Kelime Yazabildiğinizi Öğrenmektir, İnternet'te Birçok
Sitesi Bulunuyor Fakat Can Sıkıntısı Diyerek Yazdım.
GEREKEN EKLENTİLER
skript-yaml | Yazmamız Gereken Kelimeleri YAML Dosyasından Çekmemiz Gerekiyor, Bu Yüzden Gerekli.
SkQuery
Skrayfall
KOMUTLAR
/khs - Sadece Tek Komut Bulunuyor, O Da Bu Komut.
SİSTEMDEN GÖRÜNTÜLER
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
KURULUM
KeyboardSpeedTest Dosyamızı İndirip Açtıktan Sonra Karşınıza Çıkan KeyboardSpeedTest.sk Dosyasını plugins/Skript/Scripts Klasörüne
Atıyoruz. Ardından İndirdiğimiz Dosyada Bulunan KeyboardSpeedTest Klasörünü plugins Klasörüne Atıyoruz. Ardından Sunucunuz Açıksa
/sk reload KeyboardSpeedTest Yazıyoruz, Sunucunuz Kapalı İse Başlatmanız Yeterlidir. KeyboardSpeedTest Klasöründe Bulunan Bilgilend,rici
txt Dosyasını Da Mutlaka Okuyun..
SİSTEM
İndirme Linki:
VirusTotal Linki:
Son düzenleme: