KL ASİSTANI VE ÇALIŞANLARINDAN ŞİKAYETÇİYİM!!!

MartinM9

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
192

Discord:

Lykia#1903

Yanlış anlaşılma olmuş Plugin paketi bana verdiler ve kendileri çok iyi birisi hepsinden özür dilerim PLUGİN PAKETİ İSTİYORSANIZ BUNLARLA İLETİŞİME GEÇİN HEPSİ ÇOK İYİ BİRİSİ ! :*

Son düzenleme:
İlk Olarak Yetkililer'den Biri Mesajımı Silmiş, :) Ellerinden Öperim :) Ama Bir Daha Silinirse Gereğini Yapacağım . Gelelim Sana; İlk Olarak Size Nasıl Güncelleyeceğinizi 2-3 Kere Anlattım, Lakin Anlamamak İçin Eliniz'den Geleni Yaptınız, Neymiş Ben Editleyemiyorum, Ben Beceremiyorum Gibi Şeyler Söylediniz. Ben İse Tekrar'dan Anlattım, Lakin Siz Yine Aynı Şeyleri Söylediniz. Ve Size Tekrar'dan Söledim, PolyCraft Plugin Paketi Güncellenemeycek Diye, Anlatmama Rağmen Hala Link İstiyosunuz, Ve'de PolyCraft Plugin Paketini Ücretliyken Almanıza Rağmen Silip Forum'dakini Kullanmaya Başlıyorsunuz Açıkçası Garip Ve Terbiyenizi Takınmayınca Tehtit İçerikli Mesajlar Atmaya Başlayınca'da Gereğini Yaptım, Bu Arada Ordan Burdan Mesajları Atmazsan Daha İyi Olur Mesajları Full/Hepsini Atta Okusunlar Bakalım Hani Ben Destek Vermiyormuşum Ya :)

Son düzenleme:
Yaptıgınız bu konu bizi kötü çıkartmakta. Ve insanlara gerçek yüzlerini göstermelisin. Biz Plugin
Paketini PolyCraft'ı size sattık ve sonrasında biz her ne satarsak satalım Metin belgesine kaydediyoruz.
Ve bizden PolyCraft paketi alan kişileri Skype yoluyla yeni yaptıgımız Maplı ve Plugin paketini verdik Ve Aynı Şekilde sanada verdik. Burada Hiç birşeyi İnkar Edemezsin! İkincisi sana verdigimiz paketi kaybettiysen Sorun bizde degildir Skype Üzerinden Alt Alt'a mesaj atıyorsunuz Ama Bu Yinede Bir Farklılık Göstermemekte, Ben sana ne kadar Yorum yazdıysam Hepsini toplu bir şekilde yaz dedim ama sen alt alt'a atınca okuyamıyorum ve Skype'de 5 dakikada hiç abartmadan söylüyorum 12 - 13 kişi hemen yazıyor ve arada Sende kaynıyorsun, Biz sana Plugin paketini verdik ve Map'ıda verdik PolyCraft paketini İndirme Linkini koyduktan sonra Bize gelip'de burada Kimse Vermedi demedi bu zaman'a kadar Lütfen yalan yanlış konu AÇMA AÇMAYIN!

Tam Skyblock 40TL'lik paket alcaktim asistan'dan iyikide almamışım :)sağol kardeşim bizi aydınlattın ama kendi yazdıklarının sslerini atsanda güzel olur

Tam Skyblock 40TL'lik paket alcaktim asistan'dan iyikide almamışım :)sağol kardeşim bizi aydınlattın ama kendi yazdıklarının sslerini atsanda güzel olur
Konu'da bir yanlışlık oldu konu degiştirildi. Öyle birşey olmamakta Arkadaş bunu anladı zaten.
Yaptıgımız paketleri, Sadece Ücretli olarak satıyoruz. Ve o ücretli plugin paketleri Forumda Vs. Yayınlanmamaktadır. Eğerki Yayınlandı diyelim tabi böyle birşey olması imkansız! yep yeni skyblock paketi size tekrar'dan verilicektir.

Konuyu Düzenledi :D
Dostum Şuan Asistanla Konuşuyorum Çok iyi İlgileniyor Yapamıyorum Plugin Dedim Burdan Başla Böyle Yap Bunlara Dikkat Et Her Şeyi Söyledi
Atalay Abi Eve 6 da geliyormuş ve geldiği gibi bir sürü mesaj bazılarını asistana aktarıyor. Ve ÇOK iyi ilgileniyorlar.
KL javadev Candır <3

kardeşim yalnışlık var rahat edebilirsin.konuda yalnışlık yapmışım iyi forumlar.[DOUBLEPOST=1485017855,1485017645][/DOUBLEPOST]
İlk Olarak Yetkililer'den Biri Mesajımı Silmiş, :) Ellerinden Öperim :) Ama Bir Daha Silinirse Gereğini Yapacağım . Gelelim Sana; İlk Olarak Size Nasıl Güncelleyeceğinizi 2-3 Kere Anlattım, Lakin Anlamamak İçin Eliniz'den Geleni Yaptınız, Neymiş Ben Editleyemiyorum, Ben Beceremiyorum Gibi Şeyler Söylediniz. Ben İse Tekrar'dan Anlattım, Lakin Siz Yine Aynı Şeyleri Söylediniz. Ve Size Tekrar'dan Söledim, PolyCraft Plugin Paketi Güncellenemeycek Diye, Anlatmama Rağmen Hala Link İstiyosunuz, Ve'de PolyCraft Plugin Paketini Ücretliyken Almanıza Rağmen Silip Forum'dakini Kullanmaya Başlıyorsunuz Açıkçası Garip Ve Terbiyenizi Takınmayınca Tehtit İçerikli Mesajlar Atmaya Başlayınca'da Gereğini Yaptım, Bu Arada Ordan Burdan Mesajları Atmazsan Daha İyi Olur Mesajları Full/Hepsini Atta Okusunlar Bakalım Hani Ben Destek Vermiyormuşum Ya :)
yalnış anlaşılma kardeşim,kusura bakmayın.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl