mericbozkurt#2650
ayazpw
Tam Skyblock 40TL'lik paket alcaktim asistan'dan iyikide almamışım :)sağol kardeşim bizi aydınlattın ama kendi yazdıklarının sslerini atsanda güzel olur
Lykia#1903
kardeşim yalnışlık var rahat edebilirsin.konuda yalnışlık yapmışım iyi forumlar.[DOUBLEPOST=1485017855,1485017645][/DOUBLEPOST]Tam Skyblock 40TL'lik paket alcaktim asistan'dan iyikide almamışım :)sağol kardeşim bizi aydınlattın ama kendi yazdıklarının sslerini atsanda güzel olur
yalnış anlaşılma kardeşim,kusura bakmayın.İlk Olarak Yetkililer'den Biri Mesajımı Silmiş, :) Ellerinden Öperim :) Ama Bir Daha Silinirse Gereğini Yapacağım . Gelelim Sana; İlk Olarak Size Nasıl Güncelleyeceğinizi 2-3 Kere Anlattım, Lakin Anlamamak İçin Eliniz'den Geleni Yaptınız, Neymiş Ben Editleyemiyorum, Ben Beceremiyorum Gibi Şeyler Söylediniz. Ben İse Tekrar'dan Anlattım, Lakin Siz Yine Aynı Şeyleri Söylediniz. Ve Size Tekrar'dan Söledim, PolyCraft Plugin Paketi Güncellenemeycek Diye, Anlatmama Rağmen Hala Link İstiyosunuz, Ve'de PolyCraft Plugin Paketini Ücretliyken Almanıza Rağmen Silip Forum'dakini Kullanmaya Başlıyorsunuz Açıkçası Garip Ve Terbiyenizi Takınmayınca Tehtit İçerikli Mesajlar Atmaya Başlayınca'da Gereğini Yaptım, Bu Arada Ordan Burdan Mesajları Atmazsan Daha İyi Olur Mesajları Full/Hepsini Atta Okusunlar Bakalım Hani Ben Destek Vermiyormuşum Ya :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!